By the Grape

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2009

Wijn is bezieling volgens By the Grape. Daarom vind je bij ons veelal biologische en fairtrade wijnen van kleine wijnboeren met een bijzonder verhaal. Bieden we onze wijnboeren eerlijke prijzen. Geloven we niet in goedkoop, maar wel in topkwaliteit voor een scherpe prijs. Vinden we dat je onze liefde voor wijn terug moet zien in de service die we onze klanten bieden, vandaar: service met een smile. En vertellen onze experts – topkoks, wijnschrijvers, én klanten – je op bythegrape.nl graag meer over wijn. Maar bovenal zijn wij van By the Grape wild van wijn, dit laten we je graag zien in onze wijn(web)winkels. Wil je meer weten over het geheim van By the Grape? Neem dan snel een kijkje op onze site.

Wat zijn de belangrijkste speerpunten van jullie webshop?

Wij willen meer investeren om het gedrag van onze bezoekers in beeld te krijgen. Door deze inzage is het mogelijk onze (potentiële) klanten een persoonlijk aanbod te kunnen en/of toegespitste informatie te verzenden. Ook willen wij de siteverlaters reduceren en een groter bereik krijgen voor onze nieuwsbrief.

Welke uitdagingen zie je met IQNOMY?

Nieuwsbrief inschrijvingen te verhogen door siteverlaters hierop attent te maken middels een pop up.
Gepersonaliseerde aanbiedingen kunnen doen op basis van eerder gedane aankopen.

Wat zijn voor jullie specifieke wensen?

Het zou wenselijk zijn ons mailsysteem aan IQNOMY te kunnen koppelen. Hierdoor zouden we sneller en makkelijker ons klantenbestand naar wens kunnen bedienen. Waardoor gepersonaliseerde aanbiedingen mogelijk zouden worden
Bekijk deze Magento webshop: http://www.bythegrape.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +