Budgetplant

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2015

Jacobs Budgetplant is één van de grootste aanbieders in Nederland van binnen- en buitenplanten, potterie als basismaterialen voor de tuin. Met een winkel van ruim 30.000m2 en meer dan 30 jaar ervaring is Budgetplant uitgegroeid tot een grote speler binnen de plantenwereld. X-com heeft voor Budgetplant een multistore responsive Magento webshop gerealiseerd, Budgetplant.nl en Budgetplant.de. Momenteel zit er uitbreiding in de pijplijn met een Belgische variant en een Duitse webshop gericht op Kirschlorbeer.

De webshops beschikken over een unieke rekenmodule die voor de klant berekent hoeveel planten ze nodig hebben voor de aangegeven m2. Op deze manier bestelt een klant nooit teveel of te weinig planten. Daarnaast ziet men in het winkelwagentje een statusbalk dient aangeeft hoeveel ruimte er nog over is in de doos of pallet. De klant heeft dan de mogelijkheid om de doos of pallet aan te vullen totdat deze vol is, zonder dat de verzendkosten stijgen.

De Magento webshops bevatten een op maat gemaakte importmodule, waarbij Jacobs Budgetplant de mogelijkheid heeft om zelf alle producten te beheren.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.budgetplant.nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +