Buddha to Buddha

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2012

Met meer dan vijfhonderd verschillende verkooppunten over de hele wereld, is Buddha to Buddha een prominente en welbekende speler in de sieradenbranche. De verkoop van het gehele productassortiment ging voorheen alleen via aangesloten retailers maar met een eigen online webwinkel betreedt Buddha to Buddha nu zelf de B2C markt door de consument direct te bedienen. Buddha to Buddha ging met MediaCT in zee voor de realisatie van deze koerswijziging. Een eigen online filiaal, volledig gericht op de verkoop van Buddha to Buddha.

PROJECTOVERZICHT
SAMENWERKING MEERDERE PARTIJEN

Het doel van Buddha to Buddha was helder: een hoogwaardige kwalitatieve Magento shop geheel in stijl van Buddha to Buddha. Intensief overleg heeft er plaatsgevonden ter realisatie van het project waarbij meerdere partijen hebben samengewerkt. Om zo consistent mogelijk te blijven in de huisstijl en om de communicatie uitingen te waarborgen, stelde Buddha to Buddha een samenwerking voor met designbureau Studio Raar uit Amsterdam. MediaCT is de samenwerking aangegaan en heeft het design van Studio Raar om weten te zetten naar een goed functionerende technische implementatie. Met als gevolg een zeer goed en kwalitatief waardige functionerende Magento webwinkel. Dit is te zien aan het design, de functionaliteiten en de gebruiksvriendelijkheid van de webwinkel.

RESPONSIVE DESIGN
Om de conversie en gebruiksvriendelijkheid van de shop te verhogen, is er voor gekozen de webwinkel een volledig responisve design te geven. De webwinkel is ingesteld op m-commerce aankopen en daardoor zeer gebruiksvriendelijk voor smartphones. De afmetingen van de webwinkel passen zich aan de resolutie van de smartphone aan. Hierdoor wordt het gebruiksgemak bevordert en kan de consument het product op een eenvoudige en plezierige manier aanschaffen.

RESULTAAT
De Buddha to Buddha webwinkel is gebouwd in Magento Community. Naast alle sieraden en andere producten, biedt de officiële shop van Buddha to Buddha haar consumenten een duidelijke meerwaarde. Zo worden er special limited editions aangeboden en worden de eerste driehonderd klanten rijkelijk beloond met een goed gevulde goodiebag! De bezoekersaantallen lopen kort na de introductie van de officiële Buddha to Buddha webwinkel al gestaag op met veelbelovende conversiepercentages.
Bekijk deze Magento webshop: http://store.buddhatobuddha.com/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +