Bijsmaak

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2012

De nieuwe Magento webshop van BijSmaak is tot stand gekomen door een intensieve samenwerking met de heren van interactiebureau Rodesk. Door het bundelen van de expertises van beide partijen is een webwinkel gecreëerd met een zeer eigentijdse en eigenwijze uitstraling, en daarnaast voorzien van alle gemakken die Magento biedt.


Het design


BigBridge heeft samen met de beide eigenaren van BijSmaak de functionele aspecten van de nieuw te ontwikkelen webshop in kaart gebracht en vertaald naar een schematisch ontwerp. Rodesk heeft op haar beurt al haar expertise hierop losgelaten en een grafisch ontwerp gemaakt.


Shop By Look


De webshop is gemaakt om een optimale aansluiting te vinden bij de doelgroep. Stoere sneakers van de meest populaire merken bij elkaar in 1 webwinkel, gepresenteerd op een manier waarbij ‘beleving’ centraal staat, boven het reguliere ‘shoppen’. Blikvanger is het lookbook, te vinden onder ‘SHOP BY LOOK’, waarbij met zeer gedetailleerde foto’s en een door BigBridge aangepaste quick-shop functie producten eenvoudig besteld kunnen worden.


Integratie WordPress blog


Daarnaast is de shop voorzien van een aantal grafische elementen om het gebruiksgemak te verhogen, zoals een mee bewegende menubalk, OneStepCheckout voor optimaal bestelgemak en de integratie van een WordPress blog.


Koppeling met Exact Online


Om het werken met het bestaande boekhoudpakket Exact Online gemakkelijker te maken zijn deze twee systemen aan elkaar gekoppeld, zodat klantgegevens en via de webwinkel geplaatste bestellingen hierin worden opgenomen.


Bekijk deze Magento webshop: https://www.bijsmaak.com/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +