Bierenzo

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2011

Bierliefhebber? Dan is Bierenzo.nl jouw shop. Met meer dan 600 bieren in voorraad is de shop een begrip in de biermarkt. De shop is begin september compleet vernieuwd en overgestapt naar e-commerce platform Magento.

Over Bierenzo.nl

Bierenzo.nl is onderdeel van het Bier&cO concern. Bier&cO is de leidende groothandel in ( speciaal) bieren voor Nederland en een groot deel van (West) Europa.

Bier&cO is opgericht in 1987. Met eerst een bestelauto, vervolgens een kleine vrachtauto en weer later een grote vrachtauto werd met name het platteland van België afgestroopt op zoek naar kleine, bijzondere bierbrouwerijen. Het zoekgebied breidde zich langzaam uit naar andere landen in en ook buiten Europa. Het resultaat is een assortiment van meer dan 600(!) verschillende speciaalbieren.

Resultaat

“We zijn net een week live, maar zijn erg positief over de shop. De samenwerking met MediaCT is ook goed verlopen. Over de resultaten valt na een week nog niet veel te zeggen, naast een nieuwe webshop zijn er veel zaken veranderd die positief effect zullen hebben”, aldus Marc Wille, directeur van Bierenzo.nl.

Planning

Natuurlijk is het nu zaak om de shop te optimaliseren en de marketing op volle toeren te laten draaien. Maar er staan al nieuwe ontwikkelingen in het verschiet. Zo zal er een platform komen voor zakelijke afnemers. Ook zijn er plannen om internationaal uit te gaan breiden.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.bierenzo.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +