Beaumotica

Magento editie: Commerce
Jaar van livegang: 2014

De online winkel van Beaumotica richt zich op sfeer, design en vernieuwing. Het assortiment bestaat onder meer uit design- en sfeerverlichting en draadloze speakers. De website ademt verleiding met prachtig beeldmateriaal, uitgebreide informatie, een veilig en goed doordacht aankoopproces en uitmuntende klantenservice.

De webshop is ontwikkeld met Magento Enterprise als onderliggende techniek. Magento is het snelst groeiende eCommerce platform van het moment en met Magento Enterprise heeft Beaumotica een aantal unieke mogelijkheden. “Denk daarbij aan de VIP Shop mogelijkheid om voor bestaande klanten product introducties of acties exclusief te organiseren. Met name met onze moderne en luxe producten is dit een krachtige mogelijkheid”, aldus oprichter en directeur Henry van der Borg. “Daarnaast is er de ondersteuning van Magento Inc. wat in sommige gevallen erg waardevol is gebleken.”

Design, sfeer, vernieuwing

Met domotica kun je allerlei apparaten in huis besturen, met Beaumotica maak je je interieur mooier. Beaumotica.nl is een webwinkel die sfeer in huis brengt met verlichting van Philips en lifestyleproducten van iittala. MediaCT implementeerde een nieuw Magento-thema over de oude shop en realiseerde daarmee een grote ontwikkelingsslag. De website ademt sfeer met prachtig beeldmateriaal, uitgebreide informatie, een veilig en goed doordacht aankoopproces en uitmuntende klantenservice. Beaumotica beschikt nu over de gewenste professionele, sfeervolle uitstraling en is klaar voor de toekomst.
De wensen van Beaumotica

Beaumotica was toe aan een volgende stap in zijn ontwikkeling. Daarom zijn de volgende aspecten in de ontwikkeling meegenomen:  • Professioneler en strakker maken van het design

  • Meer gevoel creëren voor wat verlichting kan realiseren

  • Aanbrengen van focus zodat bezoekers gerichtere aankopen kunnen doen

Samenwerking met MediaCT 

Direct vanaf het begin merkten wij dat Beaumotica een echte professional is. Samen hebben we een proces neergezet om de puntjes op de i te zetten en een robuuste, sfeervolle webshop te realiseren.


"We zijn bijzonder trots op onze nieuwe shop waarin de klant echt kan zien en ervaren wat verlichting voor een interieur kan betekenen. De samenwerking met MediaCT was zeer plezierig. Hun planmatige werkwijze, heldere communicatie en professionele houding hebben ons direct het vertrouwen gegeven dat we een uitstekende partner hebben gevonden."

Henry van der Borg, Directeur van Beaumotica

Bekijk deze Magento webshop: http://www.beaumotica.nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +