BBQ Kampioen

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2014

Barbecueën is erg leuk, maar is toch een geregel en geeft een hoop vaat. Bij BBQ Kampioen kun je een onbezorgde barbecue bestellen. Je kunt kant en klare vleespakketten samenstellen en bestellen. Een uitbreiding met salades, dranken en dessert is mogelijk. Ze doen zelfs de vaat voor je! Ze zijn slager van huis uit en vinden ook dat u dat moet proeven, zonder te veel te betalen.


Het gemak om online te bestellen is gerealiseerd op basis van Magento. Om ervoor te zorgen dat iedere klant zijn bestelling gemakkelijk kan plaatsen zijn er een aantal extra modules in de webshop gebouwd. Zo start elke bestelling met het standaardpakket en kun je dit pakket aanvullen met alle gewenste opties. Daarnaast is er een module ingebouwd waarmee de klant kan kiezen voor een datum en locatie om de bestelling te laten bezorgen.


Maar wat doe je als jouw product en dienst op meerdere manieren in de markt gezet kan worden? De BBQ kampioen speelde met dit vraagstuk, want zij kunnen als een kei barbecues verzorgen maar zijn ook kampioen op het gebied van buffetten en gourmetten! We zijn met hen rond de tafel gegaan en zijn gekomen tot een passende oplossing, namelijk 3 verschillende webshops die onderhouden worden uit één CMS systeem: De multishop.


Bekijk deze Magento webshop: https://www.bbqkampioen.nl/
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +