Atticempire

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2012

BigBridge heeft de nieuwe webshop van Attic Empire gerealiseerd. Deze bestaande webwinkel is volledig opnieuw ontworpen en naar Magento gemigreerd. Attic Empire verkoopt haar vintage dameskleding niet alleen via de webshop, maar ook via een winkel in Amsterdam Noord.


De overstap naar Magento en BigBridge


“Om onze huidige Attic Empire webshop te professionaliseren en vooral gebruiksvriendelijker te maken voor de klanten zochten we een goede Magento partner. Na minder goede ervaringen in het verleden met een andere shop en een andere bouwer waren we vrij huiverig om een soortgelijk traject weer aan te gaan. We waren dan ook op zoek naar een betrouwbare partner die goed met ons meedenkt en ook een goed gevoel voor vormgeving heeft.”


“Het project is heel soepel gelopen. We zijn zeer tevreden met de keuze voor BigBridge en zeer tevreden met het mooie eindresultaat. De shop ziet er goed uit, precies zoals we het voor ogen hadden. De samenwerking met de medewerkers van BigBridge was heel prettig. Als er kleine aanpassingen nodig zijn reageren ze snel.”


Eefje de Bruijn – Eigenaresse Attic Empire


Bekijk deze Magento webshop: http://www.atticempire.com/nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +