Applepiepieces

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2012

De nieuwste Magento webshop die door BigBridge is ontwikkeld is niet de minste! Applepiepieces staat voor eigen, uniek ontworpen sieraden met een boodschap. ‘Feel good jewelry’ in de breedste zin van het woord!

Mariko Naber, eigenaresse van Applepiepieces, ontwerpt al jaren haar eigen collectie sieraden gemaakt van symbolen, kwalitatieve edelstenen en hoogwaardige materialen. De jaarlijks vernieuwde collecties dragen namen als ‘Polestar’, ‘Life is a beach’ of ‘Fortune telling Geisha’, namen die tot de verbeelding spreken!

Met behulp van de expertise van BigBridge is er een compleet nieuwe webwinkel in Magento ontwikkeld, voorzien van een geïntegreerd (WordPress) blog en een lookbook.

Naast de webshop is ook het bestaande blog (inclusief alle artikelen) opnieuw ontworpen en geïntegreerd. Hiervoor is gebruik gemaakt van WordPress en is deze met een bestaande koppeling binnen Magento zichtbaar gemaakt. Dit blog is in dezelfde huisstijl als de webwinkel opgezet en is zeer makkelijk te beheren zonder hiervoor Magento te hoeven gebruiken. Het beste van 2 werelden onder 1 dak!
Bekijk deze Magento webshop: http://www.applepiepieces.com/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +