Anna Servies

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2019

Een Magento webshop die bezoekers een optimale gebruikerservaring geeft door een logische indeling, goede performance en goede weergave op verschillende devices zoals smartphone, desktop, laptop en tablet. De online vindbaarheid moest vergroot worden, de huidige positie moest behouden blijven. Ook moest de nieuwe webshop zorgen voor een efficiënter werkproces door zoveel mogelijk te automatiseren. De webshop moest daarnaast schaalbaar zijn voor de toekomst. Dit alles, inclusief het vullen van de content, moest in een relatief kort tijdsbestek van 2 maanden gerealiseerd worden.


Maximaliseren van ecommerce rendement

Anna Servies is dé specialist in servies, borden, glas en kristal, kopjes, tafellinnen en ander porseleinen en aardewerk serviesgoed. Het uitgebreide assortiment bevat topmerken als Wedgwood, Villeroy & Boch, Royal Doulton, Royal Albert, Emma Bridgewater, Johnson Brothers en nog veel meer.


Het is de kunst om maximaal in te spelen op de behoeftes van de klant.

Door een goede samenwerking tussen de Magento webdevelopment, ecommerce marketeers en webdesigners van eDifference is een perfecte samenhang ontstaan. Gebaseerd op best practices, ervaringen en reeds behaalde successen uit het verleden is de Magento 2 webshop van Anna Servies door eDifference uitgedacht en ontwikkeld. Het resultaat is een maatwerk webshop die klanten van Anna Servies aanspreekt. Een geordende categorisering, slimme zoekfunctie, duidelijke filtering en een helder productoverzicht zorgen ervoor dat bezoekers snel het servies vinden die bij hen past.


Automatisering voor een efficiënt bedrijfsproces

Om bedrijfsprocessen efficiënter te maken is de Magento 2 webshop gekoppeld aan Exact Online. Alle klanten, facturen, producten en voorraden worden realtime gesynchroniseerd. Slimme tools geven de actuele voorraad aan en adviseren Anna Servies over in te kopen voorraden. De Magento 2 webshop is middels een feed manager gekoppeld aan Bol.com, Google Shopping, Google Ads en affiliate platformen.


Magento 2 maatwerk webshop in 2 maanden gerealiseerd

Omdat ondersteuning van de vorige webshop afliep kreeg Anna Servies met een ambitieuze deadline te maken: de nieuwe webshop diende in 2 maanden tijd gerealiseerd te worden. Deze uitdaging is het team van eDifference aangegaan. Door onze efficiënte werkwijze, waarbij we middels de scrum-methodiek het project hebben uitgewerkt, en een nauwe samenwerking met de klant is het gelukt. Nieuwsgierig geworden? Bekijk het resultaat!


Onze activiteiten


Strategie & conceptontwikkeling

UX & UI webdesign

Magento maatwerk development

Zoekmachine optimalisatie

Ecommerce marketing

Projectmanagement


Bekijk deze Magento webshop: https://www.annaservies.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +