Amac

Magento editie: Commerce
Jaar van livegang: 2013

Amac is een snel groeiende Apple Premium Reseller met 22 winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone en iPod is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus.


Naast de fysieke winkels heeft Amac ook een vernieuwde, Magento webshop, waar je je Mac, iPad, iPod of Apple accessoire direct online kunt bestellen. De store locator die in de webshop zit, legt een goede verbinding met de fysieke winkels. Dit versterkt de ondersteuning van de fysieke winkels en de online winkel. En geeft het zowel de zakelijke als particuliere klant de mogelijkheid via verschillende kanalen hun aankoop te doen.


Amac heeft voor Magento Enterprise gekozen omdat het op dit moment het nummer 1 e-commerce platform ter wereld is, dat het platform voldoet aan de wensen van Amac en tevens aan de wensen van de klant.


MediaCT is van begin tot eind onze partner geweest met het realiseren van de nieuwe webwinkel. Voorafgaand zijn eerst alle wensen geïnventariseerd, is er een uitgebreide koppeling tot stand gebracht met onze backoffice en is de nieuwe webwinkel recentelijk succesvol gelanceerd. Samen met MediaCT zijn we alweer druk bezig met ideeën voor de doorontwikkeling!


Bekijk deze Magento webshop: http://www.a-mac.nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +