Adyen

Magento editie: Commerce
Jaar van livegang: 2016

Doorlopende betaalovereenkomst
Met de Adyen Magento Subscription module wordt het mogelijk om SEPA en CreditCard betaalovereenkomsten op te slaan in Magento, waardoor herhaaldelijk een bedrag kan worden geincasseerd van de klant. De klant hoeft slechts éénmalig zijn bankgegevens of creditcardgegevens in te vullen bij het plaatsen van zijn eerste bestelling. Er is geen actie nodig van de klant om de opvolgende bestellingen te verwerken en betaling te incasseren. Stel indien gewenst verkoop op rekening in als betaalmethode voor vertrouwde klanten.

Bied verschillende abonnementen
Het is mogelijk om variatie te bieden in de samenstelling van abonnementen, de producten die ze bevatten, de prijs en de hoeveelheid. Maak bijvoorbeeld een proefperiode aan, geef een tijdelijke aanbiedingsprijs voor een een bepaald product of stel een kortingscoupon in. Het is ook mogelijk om éénmalig een extra product aan een bestelling (en verzending) toe te voegen, zonder gevolgen voor het reguliere abonnement. Naar wens kan een abonnement wel of niet op de frontend van de webshop worden getoond om het keuzeaanbod voor bezoekers te beperken, maar beschikbaar te houden voor klantenservicemedewerkers.

Assistentie bij bestellen
Bevorder het gebruiksgemak van de klant bij het voltooien van een bestelling en verlaag de drempel om een abonnement aan te schaffen, door klantenservicemedewerkers de mogelijkheid te bieden om bestellingen te plaatsen en direct betaalovereenkomsten aan te maken. De klant hoeft hierna zelf geen handelingen meer te verrichten.

Flexibele levering
Bied klantenservice- en backofficemedewerkers de mogelijkheid om de leverdatum, de verzendmethode, het verzendmoment, het factuuradres of het afleveradres van een gepland abonnementsproduct op ieder moment aan te passen. Bijvoorbeeld wanneer een klant op vakantie gaat en een uitgestelde verzending wenst, of midden in een verhuizing zit en zijn nieuwe adresgegevens wil doorgeven.

H&O heeft een module voor deze website gerealiseerd: https://www.h-o.nl/portfolio/adyen
Bekijk deze Magento webshop: https://www.adyen.com/nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +