Aanbiedingsfiets

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2015

Al verscheidene jaren is Aanbiedingsfiets.nl een begrip als online fietsenwinkel. Begonnen met een passie voor goede en betaalbare merkfietsen, is de webwinkel uitgegroeid tot een van de grootste online fietsenwinkels van Nederland. Met meer dan 25.000 verkochte fietsen en tevreden klanten sinds onze start!
In 2014 is Aanbiedingsfiets.nl door de Consumentenbond zelfs uitgeroepen tot voordeligste fietsenwinkel van Nederland.
Centraal staat bij ons, naast de lage prijs, de snelle levering en goede service.
Wij bestaan uit een ervaren team van verkopers, monteurs en specialisten op het gebied van fietsen en accessoires. Zo kunt u altijd bij ons team terecht met vragen of opmerkingen. Maar natuurlijk ook wanneer u onverhoopt aanspraak moet maken op de garantie.
Bij Aanbiedingsfiets.nl heeft u dus naast een voordelige fiets ook een voltallig team voor u klaar staan voor al uw vragen.
Het assortiment van Aanbiedingsfiets.nl bestaat enkel uit gerenommeerde A-merk fietsen. Zo verkopen wij uitsluitend kwalitatief goede fietsen en onderdelen, met hoge service. De meeste van onze producten zijn van Nederlands fabrikaat. U heeft bij Aanbiedingsfiets.nl altijd de volledige fabrieksgarantie, net zoals bij de lokale fietsenwinkel.
Bekijk deze Magento webshop: https://www.aanbiedingsfiets.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +