A Little Lovely Company

Magento editie: Commerce
Jaar van livegang: 2017

Gezien het feit dat A Little Lovely Company zo hard is gegroeid, zijn ze in 2016 op zoek gegaan naar een partij die hen verder kon helpen met het ontwikkelen van een gedegen platform. Dit platform vormt de basis voor verdere groei en internationale uitrol van A Little Lovely Company.


In de eerste gesprekken werd al duidelijk dat voor de enorme groei een goed fundament vereist was. Hierin hebben we geadviseerd om de stap naar Magento Commerce (Enterprise) te maken. Een dergelijke groei is het beste te realiseren op een platform die hier volledig op is ingericht en die zich daar het beste voor leent.


De meerderheid van het klantenbestand van A Little Lovely Company bevindt zich in het B2B segment. We hebben samen met de klant bepaald dat tijdens de bouw van het platform het B2B gedeelte het uitgangspunt moest zijn. Klanten van A Little Lovely Company zitten over de hele wereld. De shops zijn dan ook direct meertalig.


“Doordat we steeds meer eisen gingen stellen aan specifieke functionaliteiten, zijn we op zoek gegaan naar een partner die dit met ons kan realiseren. Met Guapa hebben we de ideale mix gevonden van meedenken en technische kennis.”


– Jeroen Mars – Product Owner bij A Little Lovely Company –


Bekijk deze Magento webshop: https://www.alittlelovelycompany.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +