12Tune

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2011

Uitdaging
12Tune was zelf van start gegaan op met de Magento webshop software als basis. De webshop groeit sterk en de wens ontstaat voor meer specialistische functionaliteiten, waaronder een geautomatiseerde koppeling met een boekhoudsysteem. De 12Tune medewerkers zijn steeds drukker met het afhandelen van alle orders waardoor het bijhouden en onderhouden van de webshop een steeds grotere druk op de organisatie legt.

Oplossing
Voor het ‘ontzorgen’ is 12Tune terecht gekomen bij ISM eCompany. We hebben een scan gemaakt van de Magento software en deze samen met de aanwezige extensies geüpgrade naar de nieuwste versies. Om de groei nog verder te stimuleren gaat onze E-marketing afdeling samen met 12Tune aan de slag om de conversie te verbeteren en te zorgen voor meer verkeer naar de webshop.

Resultaat
Voor 12Tune verzorgen we nu de hosting, upgrades en werken extra Magento functionaliteiten uit.

Over 12Tune
12Tune International BV is een Europese importeur van tuning en styling producten voor auto’s en gespecialiseerd in Japanse performance onderdelen. 95% van alle producten op de webshop liggen op voorraad in het warenhuis van 12Tune.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.12tune.nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +