123bigbags

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2016

123bigbags.com is een nieuwe online speler die als start-up de markt van de verkoop van Big bags wil gaan veroveren. Met haar eigen, goedlachse identiteit, wil ze haar onderscheidend vermogen kracht bij zetten. Geen saaie witte zakken in het straatbeeld, maar juist zaken met een glimlach, waarvoor geldt, vandaag besteld, morgen al in huis! Wil de klant toch zijn eigen identiteit, dan is dit geen probleem. Binnen 4 weken staan ze op de stoep.

Het fundament onder de webshop van 123bigbags.com is ons in huis geoptimaliseerde Magento Community editie.

De ambitie van 123bigbags.com gaat verder dan alleen het verzorgingsgebied in Nederland. Direct bij lancering wordt de webshop uitgerold in vier landen, te weten, Nederland, Engeland, Frankrijk en Duitsland. Middels de multistore opzet en de sales backoffice met Native speakers is 123bigbags.com klaar voor deze internationale penetratiestrategie.

Naast de basis witte big bags en 123bigbags gebrande big bags, biedt 123bigbags.com de klant binnen de productdetailpagina ook de mogelijkheid direct een prijs te calculeren voor een op maat gemaakte big bag. Op basis van een aantal kenmerken, zoals eigen logo, aantal kleuren, kleur van de lussen en de gewenste levertijd wordt direct de prijs gecalculeerd en bestaat de mogelijkheid de bestelling via de webshop af te ronden.
Bekijk deze Magento webshop: https://www.123bigbags.com/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +