Save the date: #muc2017 25 t/m 27 augustus

okt
24
2016

Het is alweer een week geleden dat wij de eerste editie van Magento Unconference in Nederland organiseerden. Bekijk hier alle foto’s. Het was een fantastisch event. En dit vonden wij niet alleen (gelukkig). De reacties zijn zeer lovend. Daarom hebben we besloten om direct een nieuwe datum te prikken:  25 t/m 27 augustus 2017. Zet het weekend vast in je agenda. De Early Bird Actie is al van start. Je kunt dus 100% zeker zijn van jouw plek tijdens het event als je nu een ticket koopt. Helaas is er nu eenmaal beperkt plek.

#muc16nl samengevat: ontmoeten, kennis en plezier
De Magento Unconference werd gehouden in Fort aan de Klop in Utrecht. Een perfecte plek voor een informeel event als de #Muc16nl. Door de gracht om het fort, hadden we letterlijk ons eigen domein. 4 conferentiezalen, 5 slaapzalen, een restaurant, een BBQ, veel groen en verschillende terrassen. Wat wil je nog meer? Magento enthousiastelingen natuurlijk! En die waren er in grote getalen. Uit Nederland, Engeland, Amerika, Duitsland en zelfs uit Brazilie. Het event was zelfs uitverkocht.

30211086722_0b84a91e6c_z

Tijdens de borrel op vrijdagavond, gesponsord door Experius, werden vriendschappen gesloten en oude vrienden herenigd. Een gekakel van jewelste tot in de kleine uurtjes ;) Dit hield gelukkig niemand tegen om de volgende dag om 9 uur bij het ontbijt in het bomvrije fort aan te sluiten. Na enkele sloten koffie startte het officiële gedeelte van het event: het bepalen en indelen van de sessies.

Op zaterdag waren er 16 gepland en zondag 12. Al gauw hing de muur vol met ideeën, vragen en voorstellen. De aanwezigen konden nu hun stem uitbrengen op de onderwerpen die hen het meeste aanspraken. Hierna werd de planning gemaakt door Guido en Sander (organisatie) en werden de eerste sessies aangevangen. Na de lunch die door Guapa werd gesponsord werden de sessies weer aangevangen. En, om de adrenaline weer even op peil te krijgen stond er een heuse stormbaan, gesponsord door Elgentos. Het was een absolute hit en een fijne afwisseling.

30355750755_c30dee1fbf_z

Tijdens de BBQ ook gesponsord door Elgentos werden nu niet alleen vriendschappen gesloten en versterkt, maar ook de sessies van die dag en de volgende dag besproken. Tijdens de borrel erna (ook weer tot in de kleine uurtjes) bleef het niet stil.

30074235980_0d7d415ce1_z

Zondag hadden de mensen duidelijk meer moeite met opstaan, maar dit weerhield gelukkig niemand om 10 uur in de plenaire zaal aanwezig te zijn met een ontbijt achter de kiezen. De 2e en laatste dag van de sessies werden nu bepaald en aangevangen.

Tijdens de lunch liet een overheerlijk herfst zonnetje zich zien en gaf de aanwezigen de nodig energie voor de laatste sessies.

30237882882_3a6d0b991c_z

Na het laatste borreltje om het event af te sluiten was het meer dan duidelijk: dit event is voor iedereen een waardevol weekend. Ieder op zijn eigen manier, ieder een eigen waardevolle ervaring. Vriendschappen, overwonnen angsten, nieuwe kennis, ideeën en herinneringen. En dat doen we graag nog een keertje over!

Naast de foto’s op Flickr, kun je ook op Twitter de reacties lezen en de gedeelde foto’s bekijken: Twitter @mageucnl

29724218654_94ccb51537_z

Mis volgend jaar niet!
En wat ga jij volgend jaar in het weekend van 25 t/m 27 augustus 2017 doen? Als we jou met dit artikel, de foto’s, de reacties en video’s hebben overtuigd om naar de Magento Unconference NL 2017 te komen, dan is het slim om niet te lang te wachten met het kopen van je ticket. De Early Bird Actie is al begonnen. Er kunnen maximaal 125 mensen bij zijn en het is snel uitverkocht.

Bekijk tickets:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-magento-unconference-2017-28654398076?ref=estw

 

Nadja van Dijk

Nadja van Dijk

Nadja is online redactiecoördinator bij Dutchento. Dit houdt in dat zij content voor de website bedenkt, creëert en schrijft, maar ook aangeleverde content op het juiste moment en op de juiste plek online zet. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrieven en is zij het contactpersoon voor bedrijven en particulieren. Tevens is Nadja medeverantwoordelijk voor de communicatie & marketing rondom Meet Magento Nederland.
Nadja van Dijk
Nadja van Dijk
© Copyright 2008 - 2018 Dutchento. Alle rechten voorbehouden.
Magento © Copyright Magento Inc.
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town