Save the date: Meet Magento 10 mei

feb
8
2017

Na 8 supertoffe edities is het tijd voor de 9e editie van Meet Magento Nederland. En wel met een heel bijzondere locatie dit jaar: DeFabrique in Utrecht. Deze editie van #MM17NL staat volledig in het teken van Magento, Business en Tech. Het ontbreekt deze dag nergens aan! Inspirerende sprekers zoals Heineken en Philips, cases van succesvolle ondernemers en interessante sessies. Deze mooie dag sluiten we af met een avondprogramma met diner en de uitreiking van de Meet Magento Awards en kan er lekker nagenoten worden tijdens de afterparty met DJ!

9e editie groter en vernieuwend

Hét Magento event van Nederland organiseren we dit jaar voor de 9e keer. Vorig jaar werd het gehouden in Media Plaza van de Jaarbeurs in Utrecht met ruim 800 bezoekers. Dit jaar wilden we het nog beter grootser aanpakken. Daarom verhuizen wij het event naar DeFabrique in Utrecht. Een inspirerende ruimte met plaats voor 1.000 bezoekers.

Advance your business, Create great Tech & Discover Magento

Deze dag wordt georganiseerd voor (toekomstige) Magento webwinkeliers, beslissers, (Magento) e-commerce managers, (online) marketeers en (Magento) developers. Voor ieder wat wils! Daarom bestaat deze dag uit drie thema’s: Advance your business, Create great Tech & Discover Magento.

Advance your business zal bestaan uit inspirerende keynotes van bijvoorbeeld Heineken en Philips, cases van succesvolle ondernemers in e-commerce en sessies van sprekers over relevante onderwerpen op het gebied Magento, e-commerce, marketing en business.  Voor de (Magento) developers is het ‘Create Great Tech’ thema in het leven geroepen, waarbij een breed scala aan Tech tracks en workshops op het programma staan.

Meet Magento Nederland 2017

Discover Magento

Webwinkeliers die erover nadenken om over te stappen naar Magento als platform kunnen zich tijdens het event volledig over het platform laten informeren. Persoonlijk met een van de Solution Partners en door sessies bij te wonen over Magento. Gegeven door Magento inc. en Magento specialisten uit het binnen- en buitenland.

Verrassend avondprogramma

Voor de gelukkigen die een kaartje weten te bemachtigen voor het avondprogramma staat heel wat te wachten. Een diner, de Awards en natuurlijk een afterparty!

Meet Magento Awards

De Meet Magento Awards worden dit jaar tijdens de party uitgereikt. Voor de derde keer op rij worden vijf awards uitgereikt binnen verschillende categorieën rondom Magento: Community, Enterprise, Innovatie, Community Project & Magento 2.  

Inschrijven voor de Magento Awards is mogelijk tot 31 maart 2017.

Meer informatie en tickets

Heb jij al zin gekregen om naar Meet Magento te gaan? Wij hopen jullie allemaal weer te mogen ontmoeten tijdens deze fantastische dag! De earlybird tickets zijn te verkrijgen op de Meet Magento website: www.meet-magento.nl. Ook voor meer informatie over Meet Magento Nederland kun je de website bezoeken. Het programma en alle sprekers zullen snel bekend gemaakt worden.

Nadja van Dijk

Nadja van Dijk

Nadja is online redactiecoördinator bij Dutchento. Dit houdt in dat zij content voor de website bedenkt, creëert en schrijft, maar ook aangeleverde content op het juiste moment en op de juiste plek online zet. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrieven en is zij het contactpersoon voor bedrijven en particulieren. Tevens is Nadja medeverantwoordelijk voor de communicatie & marketing rondom Meet Magento Nederland.
Nadja van Dijk
Nadja van Dijk
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +