Ronny Wolswijk van Kids Department over SYTYCS

mei
23
2017

Tijdens So You Think You Can Sell (SYTYCS) op Meet Magento worden webshops kritisch onder de loep genomen door een team van experts. Vandaag lees je het verhaal van Ronny Wolswijk van Kids Department.

“Als ik van tevoren geweten had dat ik op een podium moest staan, was er misschien meer twijfel geweest.” aldus Ronny Wolswijk. “Het is gewoon een gouden kans die je krijgt en het zijn niet de minste personen die je beoordelen. Stukje zelf-gene opzij zetten en het doel van de webshop voorop zetten. Hoe kunnen we verbeteren?”

Het juryoordeel van SYTYCS

Verbeterpunten waren er zeker, maar vormden gelukkig slechts details op een toch al aantrekkelijke webshop. Unaniem was de jury het er over eens dat de online winkel meer vertrouwen kon uitstralen en zich meer moest focussen op het vertellen van een verhaal dan losse informatie bieden.

Header van Kids Department

Een hoge Kiyoh score (9,3) vermelden, de uitstraling van een echt familiebedrijf tonen, het verminderen van ruis en het vereenvoudigen van de route naar de winkelwagen. Allemaal punten waar de jury en Ronny elkaar de hand over konden schudden, maar dan? Wat wordt de vervolgstap?

Aangezien de website van Kids Department nog op Magento 1.8 draait en de migratie naar Magento 2 gepland staat in juli is besloten om veel van deze punten dan uit te gaan werken met zijn ontwerper en Interactivated. We zullen dit dan ook met veel plezier gaan volgen!

Op MM18nl zal er absoluut zeker weer een SYTYCS-sessie zijn. Neem dus in de komende maanden jouw webshop goed onder de loep en houd de site van Meet Magento in de gaten om te zien wanneer je jouw webshop kan aanmelden!

Volgende week lees je het verslag van Sander Pleunis over de SYTYCS sessie over de shop van wijnhandel Léon Colaris.

Guido X Jansen

Guido X Jansen

Oprichter Dutchento
Guido is oprichter van Dutchento en Meet Magento. Hij is verkozen tot Magento Master in 2019 en zit in de Board of Directors van de Magento Association. Meer over guido: gui.do
Guido X Jansen
Guido X Jansen
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +