Responsive Magento theme & boilerplate

aug
6
2012

Het Nederlandse 3000Themes heeft enkele weken geleden een enorm succesvolle theme gelanceerd op het theme platform ThemeForest. Response is een responsive magento theme welke geleverd wordt samen met een boilerplate speciaal voor Magento ontwikkelaars.

Responsive webdesign is een trend die veel wordt toegepast op tal van websites en vervangt op die manier de ontwikkeling van een speciale mobiele versie van de website wat tal van voordelen heeft. Zodra de browser wordt verkleind past het design zich direct aan.

Geschikt voor Smartphone tot Widescreen

De responsive magento template + Boilerplate is geschikt gemaakt voor de volgende device formaten: Smartphone landscape (480px) Smartphone portrait (320px) Tablet portrait (768px) Tablet landscape of klein scherm (960px) Widescreen (1280px). Door de implementatie van de html5 boilerplate van Getskeleton is het gemakkelijk de boilerplate aan te passen naar de wensen, of nieuwe responsive elementen toe te voegen. Daarnaast is de complete CSS herschreven en zijn grote delen van de templates aangepast om dit mogelijk te maken.

Licentie en her-gebruik

De theme + boilerplate is er voor bedoeld als template gebruikt te worden of als basis van een uniek Responsive Magento project. Met de licentie van deze template mag deze volledig aangepast worden en geleverd worden aan bijvoorbeeld je klanten. Let wel dat iedere licentie recht geef op 1malig gebruik (test locaties e.d. niet meegerekend)

Enkele functies

– HTML5 Template
– Responsive layout
– Op basis van 16 Koloms Getskeleton grid
– 6px vertical baseline
– Flexslider geintegreerd
– Verschillende static blocks
– Back-end control panel

Support

Bij de aanschaf van de licentie wordt support verleend op alle vragen en evt. bugs die gevonden worden. Daarnaast worden nieuwe releases van Magento continue getest op de theme en zo nodig aangepast.

De template en boilerplate worden aangeboden voor $75 per licentie en is te verkrijgen op ThemeForest.

Kay in 't Veen
Kay is oprichter van het full service internet bureau Microdesign B.V. Met Microdesign zijn zij al ruim 10 jaar actief op internet om hun klanten oplossingen te bieden in hun online vraagstukken. Tegenwoordig vertaald dat zich in het ontwikkelen en optimaliseren van conversie gerichte Magento en Wordpress oplossingen met de daarbijbehorende diensten zoals zoekmachine marketing, social media advies en het ontwikkelen van maatwerk oplossingen voor zowel Magento, wordpress als op zich zelf staande internet applicaties. Daarnaast Levert Microdesign maatwerk diensten ook kant en klare producten voor collega developers, designers middels het label 3000Themes. Met professionele templates, plug-ins en modules bieden wij de tools voor professionele websites en webwinkels. http://www.microdesign.nl | http://www.3000themes.com
Kay in 't Veen

Laatste posts van Kay in 't Veen (bekijk alle posts)

Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +