Realvine Failliet

mrt
16
2013

De geruchten gingen afgelopen week al rond maar we kunnen nu bevestigen dat Magento Gold partner Realvine B.V. uit Abcoude failliet is. De rechtbank Midden-Nederland in Utrecht, heeft op 12 maart jl het faillisement uitgesproken. Dit nieuws is inmiddels ook terug te lezen op o.a. RTV Ronde Venen en faillisementen.com.

Realvine is in 2008 opgericht door Aldo Wink en was één van de eerste Magento Gold partners. De eerste Magento site van Nederland, Bolomey is ontwikkeld door Realvine en vele mooie merken volgden zoals Scotch & Soda, KLM, Babypark en Claudia Sträter.

Oprichter Aldo Wink was in de zomer van 2012 al vertrokken bij Realvine en het bedrijf was in november overgenomen door Adisa Capital, een investeringsmaatschappij uit Almere. In december werd er nog een vestiging geopend in Tilburg.

Uit bronnen rondom het bedrijf hebben we vernomen dat de meeste werknemers en klanten al een ander onderkomen hebben gevonden.

Guido X Jansen

Guido X Jansen

Oprichter Dutchento
Guido is oprichter van Dutchento en Meet Magento. Hij is verkozen tot Magento Master in 2019 en zit in de Board of Directors van de Magento Association. Meer over guido: gui.do
Guido X Jansen
Guido X Jansen
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +