Programma #MM17NL bekend!

apr
20
2017

Op woensdag 10 mei 2017 vindt de 9e editie van het jaarlijkse event: Meet Magento Nederland plaats in DeFabrique in Utrecht. Het event is interessant voor zowel webwinkeliers, e-commerce managers als developers. Het programma is gevuld met 30+ nationale en internationale sprekers. Toppers uit e-commerce, development en de praktijk delen hun kennis en learnings. Voor iedere bezoeker is een gepast aanbod en voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten en te netwerken. De thema’s die dit jaar centraal staan zijn: Discover Magento, Create Great Tech en Advance Your Business.

Sportief begin

De inloop voor het event is officieel van 09:00 en 9:30 uur.  Voor de sportieve bezoekers van Meet Magento begint het event al vroeger! Om 08:00 uur start de traditionele Magerun. Een run van 3 of 5 kilometer om de dag goed te beginnen. Reserveer hier je plaats!

Om 09:30 wordt de dag officieel geopend door hosts Amber Kortzorg en oprichter van Dutchento, Magento community Nederland en het event Meet Magento Nederland, Guido Jansen. Het programma is daarna verdeeld over 7 zalen.

Advance Your Business track

Deze track kenmerkt zich door diverse keynotes zoals Patta en Breizh World. En worden de actuele onderwerpen, zoals productoptimalisatie, realtime personalisatie, online persuasion, customer journey van multichannel naar omnichannel strategie en verkopen via social media besproken door diverse experts uit het vak. Zo zal Patrick Petersen van Atmost het hebben over de customer journey. Praat Norman Blokdijk van Retail Rocket je bij over realtime personalisatie en vertelt Tilbert Verhagen van de Hogeschool van Amsterdam over het inzetten van Virtual mirrors om online sales te stimuleren. Magento inc. uit Amerika deelt het laatste nieuws over Magento.

Ook zijn er meerdere interactieve sessies zoals de paneldiscussie over het kiezen van een app of het optimaliseren van de website. Op het podium staan Melle Strikwerda van Adyen, Eelco van Wijk van JMango360.com en een merchant. Ook is  de interactieve sessie: ‘So You Think You Can Sell’ weer terug. Drie webshops worden live onder de loep genomen door een expert jury, bestaande uit onder andere Patrick Petersen (Atmost), Guido Jansen (Euroflorist) en Maurice Jongerius (bol.com).

Create Great Tech track

Developers kunnen tijdens Meet Magento meerdere sessies en workshops volgen. (Inter)nationale Magento experts zoals Igor Minialo van Magento inc., Kuba Zwolinski van Snow.Dog, Ivan Chepurnyi van EcomDev, Toon Verwerft van PHP Pro, Ray Bogman van Supportdesk, Bob van Luijt van Kubrickology en Tim Muller van Byte delen hun kennis over PHP, Magento, Magento 2 en Magereport.

Juliette Reinders Folmer van Advies en zo start de Create Great Tech track met een interactieve ‘Why Equal doesn’t Equal’ Quiz.

Discover Magento track

Voor de webwinkeliers en e-commerce specialisten die erover denken Magento te gaan gebruiken is deze speciale track in het leven geroepen. Gedurende de dag worden de bezoekers volledig geïnformeerd over de vele mogelijkheden van Magento (2 en Enterprise). Het programma bestaat uit succesvolle cases, een introductie en update van Magento inc., keynotes en diverse speeddates. Nederlandse autocoureur Tom Coronel is een van de sprekers die zijn succesverhaal deelt. Tijdens de speeddates kunnen de bezoekers al hun vragen stellen aan de beste Solution Providers van Nederland zoals Guapa, Cream, Smile Nederland, Madia en Experius. Het hele programma is zo in elkaar gezet, zodat de bezoekers de businesscase in 1 dag compleet kunnen maken. Vanaf 16:00 uur kunnen de bezoekers van deze speciale track ook naar de rest van het Meet Magento event en de borrel.

 

Meet Magento Awards uitreiking en afterparty

Om deze dag extra goed af te sluiten is er een afterparty. Tijdens de afterparty vindt de uitreiking van de Meet Magento Awards plaats. Voor de afterparty zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bestel deze hier.

Ben jij werkzaam met Magento of e-commerce? Dan is deze dag onmisbaar! Bekijk het hele programma op www.meet-magento.nl en registreer je ticket.

Nadja van Dijk

Nadja van Dijk

Nadja is online redactiecoördinator bij Dutchento. Dit houdt in dat zij content voor de website bedenkt, creëert en schrijft, maar ook aangeleverde content op het juiste moment en op de juiste plek online zet. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrieven en is zij het contactpersoon voor bedrijven en particulieren. Tevens is Nadja medeverantwoordelijk voor de communicatie & marketing rondom Meet Magento Nederland.
Nadja van Dijk
Nadja van Dijk
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +