PreMagentoLive in de A’DAM Toren in Amsterdam

aug
9
2019

Dit jaar wordt Magento Live Europe op 22 en 23 oktober voor de eerste keer in Amsterdam georganiseerd! Meer dan 5.000 Magento enthousiastelingen uit meer dan 50 verschillende landen zullen samen komen in de RAI

Maandag 21 oktober – de avond voor het event – zal PreMagentoLive plaatsvinden in de A’DAM Toren. Dit wordt dé pre-party van MagentoLive 2019 waarbij een exclusief gezelschap aanwezig zal zijn. Wij van Dutchento gaan live een podcast opnemen vanuit de A’DAM toren en zullen onder andere enkele mensen van Adobe en enkele Magento Masters gaan interviewen

Het wordt een onvergetelijke avond: een indoor festival experience met key players op een toplocatie! Dit is het feest van en door de Magento community waarbij je Magento webwinkeliers, agencies, ecommerce managers, online marketeers en developers in een relaxte setting kan ontmoeten.

Organisator Tjitte Folkertsma, CCO van MediaCT: “Na vorig jaar in Barcelona komt eindelijk dit fantastische evenement naar Nederland. We brengen de Magento community samen op een unieke locatie, met een experience die je niet wilt missen. Dit wordt zeker een night to remember!”

Dewi Wassenaar, Head of Marketing van JMango360: “Tjitte en ik waren op dezelfde datum en tijd een feest aan het organiseren en ook nog eens maar 100 meter van elkaar vandaan. Gelukkig kwamen we er op tijd achter en hebben we onze krachten gebundeld. Alles valt nu eigenlijk op zijn plek. Het wordt een hele bijzondere avond met bijvoorbeeld een treasure hunt waarbij merken zoals Adyen, Hypernode, Klarna, JMango360 en Buckaroo zich op een unieke manier kunnen presenteren en zelfs worden gekoppeld aan goede doelen en nieuwe technologieën. Daarnaast zijn er verschillende ruimtes met verrassingselementen.”

Wil je ook bij deze onvergetelijke avond aanwezig zijn die slechts beschikbaar is voor 500 exclusief genodigden? Vul dan uiterlijk 20 augustus dit registratie formulier in met de reden waarom je erbij wil zijn en wie weet maken wij jou gelukkig met 2 gratis kaartjes voordat de publieke registratie open gaat op 31 augustus om 7 uur.

Voor meer informatie over het event kijk dan op de site en hou Instagram en Twitter goed in de gaten voor de laatste updates.

Guido X Jansen

Guido X Jansen

Oprichter Dutchento
Guido is oprichter van Dutchento en Meet Magento. Hij is verkozen tot Magento Master in 2019 en zit in de Board of Directors van de Magento Association. Meer over guido: gui.do
Guido X Jansen
Guido X Jansen
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +