Podcast: Magento Business Intelligence

okt
19
2017

Nadat vorig jaar Augustus de BI tool RJMetrics door Magento was overgenomen konden we er natuurlijk op wachten dat deze tool geintegreerd zou worden in Magento. Dat is dan ook wat afgelopen april is aangekondigd op Imagine en wel onder de naam Magento Business Intelligence. Dit is een betaalde uitbreiding voor Magento, maar sinds de release van Magento 2.2 deze maand kunnen alle gebruikers hier al iets van mee profiteren met het Advanced Reporting panel dat nu standaard in alle Magento versies zit. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk orders zien per regio, status of orderwaarde en je producten gebaseerd op omzet en verkoopaantallen en dat allemaal voor periodes die je zelf kan instellen.

Meer inzicht in hoe het gaat met je business dus, en dat willen we allemaal natuurlijk wel. Daarom praten Sander en ik vandaag met Chantal Schinkels van Magento solution partner Guapa en met Marcel Dumont, CTO bij Magento webwinkelier FitforMe.

Guido X Jansen

Guido X Jansen

Oprichter Dutchento
Guido is oprichter van Dutchento en Meet Magento. Hij is verkozen tot Magento Master in 2019 en zit in de Board of Directors van de Magento Association. Meer over guido: gui.do
Guido X Jansen
Guido X Jansen
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +