PERSBERICHT, 15 april 2010

apr
15
2010

Geestelijk vader van Magento komt naar Nederland voor Meet Magento 2010

Op woensdag 26 mei vindt het tweede Nederlandse Meet Magento congres plaats. Honderden webwinkel eigenaren, e-commerce experts en developers komen naar Ede om kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Speciaal voor deze gelegenheid komt Yoav Kutner geestelijk vader van Magento, naar Nederland.

Hét jaarlijkse congres over het open source e-commerce platform wordt georganiseerd door Magento Community Manager Guido Jansen en Comee in congrescentrum De Reehorst, Ede. Het programma biedt een variëteit aan thema’s met nationale en internationale Magento en e-commerce experts. Met praktijkcases van onder andere MailaMac en FeestKoe. Met Yoav Kutner, CTO van Varien, als keynote speaker. En Joost de Valk, één van Nederlands bekendste Search Engine Optimization specialisten.

4 tracks en meer dan 15 experts De bezoekers kunnen kiezen uit vier thema’s: Magento Enterprise, Marketing met Magento, Beyond Magento en Magento Development. Hiermee wordt een brede doelgroep voorzien van waardevolle informatie. De Magento Enterprise track (1) is voor geïnteresseerden in (upgraden naar) de Magento Enterprise editie. Wat is de Magento Enterprise editie, wat kan je er mee en waarom en wanneer moet je overstappen? De Marketing en Conversie track (2) is onder andere voor e-commerce managers en marketingmedewerkers. Hoe kan je Magento inzetten voor je marketing succes en hoe haal je meer omzet uit je Magento shop. De Beyond Magento track (3) is bestemd voor Magento webwinkel eigenaren, geïnteresseerden in ERP/ CRM koppelingen en ontwikkelaars. Ontdek in deze track wat de mogelijkheden zijn van het koppelen van Magento met enkele specifieke externe systemen. De Magento Development track (4) is voor (freelance) ontwikkelaars, techneuten. Leer van alles uit Magento code te halen, van ontwikkelaars, voor ontwikkelaars.

Voor webwinkel eigenaren en e-commerce managers

Speciaal voor de webwinkel eigenaren en e-commerce verantwoordelijken biedt het programma lezingen zoals: The Next Enterprise: Yoav Kutner brengt ons op de hoogte van wat we kunnen verwachten in Magento Enterprise 1.8 en 1.9. Praktijkcase MailaMac: MailaMac bestaat al sinds 1996 als dé online store voor alle zakelijke bestellingen op het gebied van Apple hardware. In 2010 gaan ze over naar Magento Enterprise. Axel Wessels verteld waarom ze meteen voor de Magento Enterprise versie hebben gekozen en hoe het ze is vergaan. De kracht van Magento en internet marketing: Hoe optimaliseer je de conversie van een webwinkel en waar je op moet letten bij het inrichten van een webwinkel. Hoe zet je stap voor stap een webwinkel online in de markt. Aan de hand van praktijk voorbeelden verteld Alex van Ginneken hoe de verschillende internet marketing methoden worden ingezet voor het genereren van kwalitatieve bezoekers. Magento zoekmachine optimalisatie: Joost de Valk is één van de bekendste SEO (Search Engine Optimization) specialisten van Nederland. Hij vertelt hoe je Magento zelf verder kan optimaliseren voor zoekmachines. Praktijkcase Feestkoe: Oud CEO van Albumprinter en nu Business Development van Cook a book Joris Keijzer: Geen binding met het product en de online business sturen op de statistieken.

Voor ontwikkelaars en techneuten

Speciaal voor ontwikkelaars en techneuten biedt het programma lezingen zoals: Site Performance Optimization (SPO): Ray Bogman geeft een technische en functionele sessie over de snelheidsverbetering van je website. Denk aan shared vs. dedicated, CDN (content delivery network), images/css/js verbeteringen met site demo’s. Realtime SOAP interface: De implementatie van een (bijna) realtime SOAP interface tussen een ERP systeem en Magento klinkt niet al te ingewikkeld – Magento bevat tenslotte al een SOAP API out-of-the-box nietwaar? In deze presentatie bespreekt Vinai Kopp de uitdagingen die ze zijn tegengekomen en de oplossingen die ze hebben gekozen om toch tot een oplossing te komen. Maintainable Magento extension: Customize and extending Magento functionality is quite easy. The question is, how to do so in the right way? This session will cover key points and best practices of Magento customization, and will clarify Magento team restrictions which are used during development for supporting backward compatibility. By Dmitriy Soroka. Server optimization for Magento: Site performance is a key driver to customer conversion and eCommerce success. In this session several techniques for reducing application response time are presented, and the results of a real-life Magento optimization project are shared. By Jan Burkl.

Meet Magento 2010, woensdag 26 mei, Reehorst, Ede. Meer informatie over het programma, sprekers en deelname vindt u op www.meet-magento.nl.

Guido X Jansen

Guido X Jansen

Oprichter Dutchento
Guido is oprichter van Dutchento en Meet Magento. Hij is verkozen tot Magento Master in 2019 en zit in de Board of Directors van de Magento Association. Meer over guido: gui.do
Guido X Jansen
Guido X Jansen
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +