Patta symbool voor groei e-commerce tijdens #MM17NL

apr
3
2017

Patta is een wereldbekende sneakerstore uit hartje Amsterdam. In acht jaar tijd uitgegroeid tot een mega populaire onderneming met een hele eigen aanpak. Zo hebben zij afgelopen maand een Pop Up store geopend in Amsterdam, waar je alleen exclusieve Nike schoenen kunt kopen. Met rijen sneaker liefhebbers voor de deur tot gevolg. Hun Magento webshop patta.nl heeft een belangrijke rol gespeeld bij de successen van de onderneming. Edson Sabajo, Co-founder and owner sneaker store Patta en Danny Haryono, Fashion Production Manager & Logistics Coördinator van Patta, vertellen hierover tijdens Meet Magento!

De place to be voor e-commerce professionals 

Dit jaar staat het evenement in het teken van Business, Magento en Tech. Ook is er een gesloten track speciaal voor de webwinkeliers en e-commerce managers die een volgende stap willen nemen met hun webshop en denken aan Magento. Deze track heet Discover Magento. Tijdens deze dag krijgen zij alle informatie over Magento van Magento inc. worden er inspirerende cases gepresenteerd en is er alle tijd om met de beste Solution Partners van Nederland om de tafel te zitten.

Voor de professionals die al met Magento werken, zoals e-commerce managers, webwinkeliers, marketeers en developers zijn de tracks Advance Your Business en Create Great Tech speciaal ingericht. Beide tracks hebben een dagvullend programma over meerdere zalen met het laatste nieuws, inspirerende cases en keynotes. Zoals de bovenstaande case van Patta. Verder zijn dit jaar nog veel meer mooie namen uit de e-commerce wereld aanwezig om hun succesverhaal en inzichten met jou te delen, zoals Heineken en VanMoof.

Gevarieerd en veelzijdig programma

Het programma is nog niet helemaal gevuld, nog steeds worden er toffe sprekers en sessies bevestigd. Wel staat deze al bol met bedrijven en sprekers met een zeer interessante case, zoals Magento inc., Heineken, Bol.com, Euroflorist en Cavallaro Napoli. Ditzelfde geldt voor de Create Great Tech track. Bekende specialisten John Woodall, Juliette Reinders Folmer en Ivan Chepurnyi staan al gepland. Onderwerpen die je kunt verwachten? Hoe ben/blijf je hackers te snel af, welke kanalen zet je wanneer in, hoe ga je om met logistieke uitdagingen en wat zijn de grootste technische innovaties in Magento 2.

Bestel je ticket!

Kortom een ontzettend mooi programma met veel variatie. Deze dag wil je niet missen. Heb jij je ticket al besteld? Meer informatie en tickets: www.meet-magento.nl

 

Nadja van Dijk

Nadja van Dijk

Nadja is online redactiecoördinator bij Dutchento. Dit houdt in dat zij content voor de website bedenkt, creëert en schrijft, maar ook aangeleverde content op het juiste moment en op de juiste plek online zet. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrieven en is zij het contactpersoon voor bedrijven en particulieren. Tevens is Nadja medeverantwoordelijk voor de communicatie & marketing rondom Meet Magento Nederland.
Nadja van Dijk
Nadja van Dijk
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +