Oxilion Lunch & Learn: Magento E-commerce – 16/12/2010

dec
8
2010

logo
Omschrijving: Oxilion heeft voorheen wel eens gehoord dat we geen verstand zouden hebben van Magento. Was destijds nog waar ook! Maar we hebben ons herpakt, en hoe! We hebben geleerd, geprobeerd, gespeeld, afgekeken en nog meer geprobeerd net zo lang tot we elke Magento site snel kunnen krijgen! Tijdens deze sessie leggen we uit wat Magento is, wat Magento kan en hoe je Magento snel kunt krijgen of houden.

Presentatie: Niek Slaghekke
Spreker: Guido Jansen

Guido Jansen is cognitief psycholoog en komt uit Utrecht. Hij is namens Magento Inc. community manager voor Nederland en hij neemt zitting in de internationale Community Advisory Board. Hij is tevens oprichter van de Nederlandse Magento community Dutchento.org en organiseert jaarlijks het Meet Magento congres. Op zijn site gxjansen.com deelt hij regelmatig zijn kennis over en ervaring met usability, e-commerce en Magento. Naast al deze hobbies weet hij ook nog tijd vrij te maken voor zijn baan als E-commerce business consultant bij Realvine, de eerste Magento partner in Nederland. Guido richt zich voornamelijk op het verbeteren van de conversie (en dus verhogen van de omzet) op webshops d.m.v. persuasion technieken, usability tests en web analytics.

Programma
13:00 – Start lunch
13:45 – Aanvang presentatie
14:45 – Korte pauze
15:00 – Vervolg presentatie
16:00 – Netwerken en borrelen

Doelgroep: Openbaar (max 20 deelnemers)

Locatie: Enschede

Datum: 16/12/2010

Toegangsprijs:Gratis

Guido X Jansen

Guido X Jansen

Oprichter Dutchento
Guido is oprichter van Dutchento en Meet Magento. Hij is verkozen tot Magento Master in 2019 en zit in de Board of Directors van de Magento Association. Meer over guido: gui.do
Guido X Jansen
Guido X Jansen
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +