Overweeg jij Magento voor je webshop? Discover Magento helpt jou op weg!

apr
13
2017

Denk je erover om een webshop te starten met Magento of wil je overstappen? Kom dan op 10 mei naar de Discover Magento track tijdens Meet Magento. Deze dag biedt alles voor e-commerce & marketing managers die nieuw zijn in de Magento wereld. Wil jij de volgende stap zetten met je webshop? Wij zorgen er deze dag voor dat de beste sprekers van Magento jou voorzien van alle informatie die je nodig hebt. En dat niet alleen; de beste Solution Providers zijn aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. Samen kijken jullie naar de beste keuze voor jouw business.

Ready for the next step?

Speel jij met de gedachten Magento te gaan gebruiken voor je webshop? Of wil je graag weten wat Magento 2 of Magento Enterprise voor jouw organisatie kan betekenen? Kom naar de Discover Magento Track tijdens Meet Magento en wij zorgen ervoor dat je met de juiste solution partners spreekt. Deze dag draait het in zijn geheel om jouw business case. Wij helpen jou deze dag zo, dat jij een weloverwogen keuze kan maken voor de toekomst van jouw organisatie.

Waardevolle gesprekken

Wij helpen jou graag de goede kant op met jouw e-commerce business. Het enige wat we van jou vragen is dat je een managementfunctie hebt en met je online business een volgende stap wilt zetten. Belangrijk is ook dat Magento 2 of Enterprise een serieuze optie is voor jullie e-commerce activiteiten.  Ben je daar nog niet van overtuigt? Dan kunnen wij jou helpen tijdens deze dag! Dit alles zorgt ervoor dat de gesprekken inhoudelijk van hogere kwaliteit kunnen zijn en dat de tijd die je gespendeerd hebt tijdens het event ook echt van waarde is.

Om er zeker van te zijn dat jij de het beste advies krijgt tijdens deze dag, hebben wij wat informatie nodig over de huidige situatie van jouw e-commerce activiteiten en waar je naar toe wil met jullie business in de nabije toekomst. Op deze manier kunnen wij zorgen voor een zo goed mogelijke match tussen vraag en aanbod. Wij bellen of mailen je hierover zodra je bent aangemeld.

Speeddating

Dit klinkt natuurlijk een beetje als daten. En dat is het eigenlijk ook. Afhankelijk van jouw business case, gaan we jou matchen met drie tot zes solution partners. De beste van Nederland. Gedurende drie rondes heb jij de kans om alle vragen te stellen die jouw business case volledig maken en de antwoorden bieden die je zoekt.

Programma Discover Magento`

Hoe ziet het programma eruit deze dag? Leerzame presentaties en de speeddates natuurlijk. Maar er is natuurlijk ook genoeg ruimte om wat te drinken en te netwerken met andere (toekomstige) Magento gebruikers. Gezellig en leerzaam!

09:00-09:30   Registratie

09:00-09:45   Koffie

09:45-10:00   Opening door dagvoorzitter

10:00-10:45   Presentatie Magento inc.

10:45-11:30   Speeddate ronde 1

11:30-11:45   Koffie

11:45-12:15   Case presentatie

12:15-13:00   Speeddate ronde 2

13:00-14:00   Lunch

14:00-14:30   Case presentatie

14:30-15:15   Speeddate ronde 3

15:15-16:00   Keynote spreker: Tom Coronel

16:00-17:00   Vrije entree tot andere tracks (business & tech) of Meet Magento

Tickets bestellen

Deze dag is onmisbaar voor iedereen die zijn e-commerce business naar de next level wil tillen. De mogelijkheden van Magento zijn eindeloos en daar willen we jou graag van op de hoogte brengen tijdens Meet Magento op 10 mei. Bezoek onze website www.meet-magento.nl om een ticket te bestellen.

Nadja van Dijk

Nadja van Dijk

Nadja is online redactiecoördinator bij Dutchento. Dit houdt in dat zij content voor de website bedenkt, creëert en schrijft, maar ook aangeleverde content op het juiste moment en op de juiste plek online zet. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrieven en is zij het contactpersoon voor bedrijven en particulieren. Tevens is Nadja medeverantwoordelijk voor de communicatie & marketing rondom Meet Magento Nederland.
Nadja van Dijk
Nadja van Dijk
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +