Next event: Meet Magento NL 2017 #MM17NL | Subscribe to newsletter for € 25,- discount Nederlandse Magento Community

Organisatie

okt
14
2010

Guido Jansen

Oprichter

In 2008 heeft Guido Dutchento opgericht en heeft daarmee de kickoff gegeven voor de Magento beweging in Nederland. Hij is namens Magento Inc. Community Manager voor Nederland en neemt plaats in de internationale Magento Community Advisory Board (CAB). Hij werkt als Conversie Manager bij Euroflorist en is op vele internationale Magento events te vinden op de sprekerslijst. Bij Dutchento is Guido verantwoordelijk voor de algemene zaken. Bij Meet Magento verzorgt hij het budget en is de luis in de pels van de rest van de organisatie ;)

Guido is ook initiatiefnemer van de Meet Magento events in Nederland.

Meer over Guido:

Persoonlijk blog (Engels)
LinkedIn
Twitter

Monique Bruijn

Marketing Manager

Monique Bruijn is verantwoordelijk voor de marketing van Dutchento en het event Meet Magento. Zij werkt bij ons op freelance basis vanuit haar marketing en creatie bureau In de Mix. Zij bedenkt, plant, coördineert en creëert. Zo is zij bijvoorbeeld de bedenker en maker van het nieuwe logo en de huisstijl van Dutchento. Samen met Guido, Nadja en Sander vormt zij het kernteam van de Nederlandse Magento Community.
Meer over Monique:

LinkedIn

Nadja van Dijk

Online redactiecoördinator

Nadja is online redactiecoördinator bij Dutchento. Dit houdt in dat zij content voor de website bedenkt, creëert en schrijft, maar ook aangeleverde content op het juiste moment en op de juiste plek online zet. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrieven en is zij het contactpersoon voor bedrijven en particulieren. Tevens is Nadja medeverantwoordelijk voor de communicatie & marketing rondom Meet Magento Nederland.

Meer over Nadja:

LinkedIn

Eregallerij

Deze mensen hebben in afgelopen jaren bijgedragen aan deze website en onze events:

  • Roy de Vries
  • Daniel van der Mierden
  • Joachim Houtman
  • Dae Punt
  • Marc Nederbergh
  • Tanja de Boer


© Copyright 2008 - 2017 Dutchento. Alle rechten voorbehouden.
Magento © Copyright Magento Inc.
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Inschrijven nieuwsbrief