Nominaties voor de Dutchento Awards 2018 bekend!

mei
7
2018

Alle webwinkeliers en webshop bouwers bedankt voor alle inzendingen voor de Dutchento Awards! Super leuk om al jullie nieuwe shops en innovaties langs te zien komen, het zal een lastige keus worden voor de stemmers! Hieronder kun je alle genomineerden terugvinden voor de awards in de 3 categorieën Beste B2C Project, Beste B2B project en Beste Magento service of uitbreiding (extension).

Je stem uitbrengen doe je via het Dutchento Awards Form en je kan alle video’s achter elkaar bekijken in de Dutchento Awards 2018 playlist.

Best Magento B2C project

Oblique – obliquemen.com

ontwikkelaar: Experius

Zodra je de winkel van Oblique binnen stapt ervaar je de exclusiviteit en kwaliteit van de producten. Hoe vertaal je die luxe naar een online omgeving en worden klanten net zo verliefd op de producten op het web als in de winkel? Een maatwerk design en template dat aansluit bij het premium brand Oblique. Het resultaat is dat mobiel niet een versimpelde weergave van de desktop versie is geworden, maar juist alle kenmerkende stijlelementen en functionaliteiten bevat. Daarnaast heeft de integratie met het kassasysteem ervoor gezorgd dat productinformatie, voorraadstatus en orderverwerking gestroomlijnd verloopt. Interne voorraadstromen zijn in alle winkels inzichtelijk, voorraden worden direct met de online winkels gedeeld. Zowel offline als online is daarmee alle informatie direct beschikbaar en altijd up-to-date.

Rijksmuseum – rijksmuseumshop.nl

ontwikkelaar: Fabrique & Burst

Het Rijksmuseum wil iedereen in staat stellen een stukje van het museum in huis te halen. Samen met Fabrique maakten wij de nieuwe online winkel van het museum, volledig in Magento. De shop inspireert bezoekers van de website om de mooie producten uit de museumwinkel in huis te halen.

Het resultaat is een krachtige, meertalige webshop: klaar voor de toekomstige groei.

My Jewellery – my-jewellery.com

ontwikkelaar: We Provide

De optimale social integratie met Magento. Instagram foto’s zijn geïntegreerd via en op maat gemaakte integratie met Photoslurp. Hierdoor is het ook mogelijk om product data met afbeeldingen te koppelen waardoor het mogelijk is een product te kopen direct vanaf een afbeelding.

Best Magento Service or Extension

MATE – montel.nl

ontwikkelaar: Maxserv

Een generiek e-commerce platform met tevens uitgebreide mogelijkheden voor inspiratieve content. Het platform is een combinatie van de e-commerce mogelijkheden binnen Magento 2 en het gebruiksvriendelijk content beheer van TYPO3 CMS 8. Dit concept is ook bekend onder de projectnaam “MATE”.

Yild – yild.nl

ontwikkelaar: Tickles

Yild is het eerste POS systeem dat volledig is geïntegreerd met het Magento CMS. Het is geen extern systeem dat je op Magento aansluit maar het fungeert als een normale extra winkel in je huidige Magento platform.
Door klanten zowel een on- als offline ervaring te bieden maakt Yild je shop echt omnichannel!

Vogel’s – vogels.com

ontwikkelaar: We Provide

Een interactieve wizard die bezoekers helpt op een efficiënte manier de juiste oplossing voor bijvoorbeeld een scherm of monitor te vinden. Deze feature is volledig custom ontwikkeld voor Vogel’s in combinatie met de Magento 2 Commerce. Met deze interactieve wizard kan de B2B gebruiker eenvoudig de gewenste oplossing vinden voor zijn specifieke behoefte. Deze wizard wordt voornamelijk gebruikt voor de professionele markt, zoals bijvoorbeeld: Interieur bouwers, architecten en ingenieurs. De oplossingen zijn heel divers. Denk hierbij aan: LED schermen, WallMounts, iPad houders maar ook ophangsystemen voor in de medische wereld.

Best Magento B2B project

Retail Development Company (RDC)plantage.nl

ontwikkelaar: Zeo

The case for RDC is a challenging one. Offer webshops to 60 entrepeneurs which they can personalize themselves and which is connected to both RDC and the Centraal Boekenhuis.
The new webshop offers just this. One installation offering 60 custom shops plus one central webshsop. The result was that succesful other companies have joined the initiative and sales have been up, up to 37%, compared to the same period in 2016.

Facility Trade Group – facilitytradegroup.nl

ontwikkelaar: Experius

Op basis van Magento 2 Commerce met B2B als basis en Exact Globe als solide backend kan de gebruiker eenvoudig alle productinformatie ophalen, orderhistorie bekijken en nieuwe orders plaatsen volgens de overeenkomsten die in het ERP zijn vastgelegd.

Dankzij sterk teamwork kan Experius trots zijn op deze eerste Magento 2 Commerce webshop in Nederland met de volledige B2B module.

Nautasign nautasign.com

ontwikkelaar: eDifference

Nautasign is een topspeler in de signmarkt en voorziet haar klanten in onder meer large format printers, snijfolie, inkt en decoratiefolie. Nautasign biedt een compleet programma aan: van printer, tot installatie en een gedegen opleiding van de operator. Het uitgebreide assortiment biedt het aan via het Magento 2 platform, waar tevens een uitgebreide support- en inspiratieomgeving te vinden is.

Klanten van Nautasign gaven aan dat gemakkelijk zoeken op de website één van de meest belangrijke wensen is. Hiervoor heeft eDifference Elastic Search gebruikt en op maat doorontwikkeld. Deze geavanceerde zoekfunctie zoekt niet alleen razendsnel in de catalogus met producten maar ook in de belangrijke content en documenten. Daarnaast kan de zoekfunctie slim omgaan met synoniemen en spelfouten. Specifieke prijsafspraken worden direct vertoond zodat de klant direct relevante resultaten ziet. De resultaten zijn door Nautasign te prioriteren zodat belangrijke resultaten sneller onder de aandacht gebracht kunnen worden.

Regts B.V. – regts.nl

ontwikkelaar: Guapa E-commerce

Regts had twee Magento 1 omgevingen: 1 voor haar B2C kanaal en 1 voor haar B2B kanaal. Dit is omgezet naar een Magento 2 Commerce omgeving en gekoppeld aan AGP, zodat alles in een Magento omgeving te beheren is en gekoppeld is aan het pakket voor logistiek, administratie en productbeheer. Door het inzetten van onder andere de Magento B2B module loopt Regts nu voorop op haar concurrentie wat betreft online beleving en orders.

CakeSupplies cakesupplies.nl

ontwikkelaar: Experius

Cakesupplies is dé internationale groothandel in de taartdecoratiebranche. Om de internationale groei in het B2B segment te kunnen blijven beantwoorden is het bestaande B2B platform vervangen door Magento 2 Commerce. Volledig geïntegreerd met het bestaande ERP systeem, een nieuw PIM systeem en het Warehouse Management Systeem (WMS). Dit platform biedt alle gemakken voor B2B gebruikers, verpakt in een unieke en oogstrelende B2C ervaring.

Stem nu via het Dutchento Awards Form 

Guido X Jansen

Guido X Jansen

Oprichter Dutchento
Guido is oprichter van Dutchento en Meet Magento. Hij is verkozen tot Magento Master in 2019 en zit in de Board of Directors van de Magento Association. Meer over guido: gui.do
Guido X Jansen
Guido X Jansen
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +