Nieuwjaarsborrel: Kom de 29e je Magento netwerk uitbreiden!

jan
16
2020

Om 2020 goed te beginnen willen we je graag uitnodigen op onze 8e nieuwjaarsborrel! Om terug te kijken op 2019, vooruit te kijken naar (de rest van) 2020 of gewoon gezellig bij te praten.

We houden onze nieuwjaarsborrel op woensdag 29 januari vanaf 19:30 uur in Speys in de Jaarbeurs te Utrecht. Een deel van jullie zal die dag waarschijnlijk al in Utrecht zijn voor de 1e dag van de Webwinkel Vakdagen. Na een lange dag op de WWV kan je een hapje eten in Utrecht (zie onderaan voor suggesties in de buurt van de Jaarbeurs) en ben je vanaf 19:30 uur van harte welkom in cafe Speys. Het ideale moment om met de rest van de community het nieuwe jaar in te luiden!

Sponsor de nieuwjaarborrel!
We hebben nog plek voor 3 sponsoren van de borrel. Maak deze borrel mede mogelijk en je mag je banner neerzetten en een korte 60 second pitch doen voor alle aanwezige Magento enthousiastelingen. Mail guido@dutchento.org als je interesse hebt.

Webwinkel Vakdagen
Mocht je je nog niet aangemeld hebben voor de beurs, dan kan dat gratis via deze link. Er staan tientallen Magento partijen op beurs om je verder te helpen met implementaties, marketing, betaaloplossingen, logistiek en nog veel meer. Tijdens de beurs staan ze allemaal verspreid, maar bij de Dutchento borrel komen ze allemaal bij elkaar!

Aanmelden borrel
Er zijn geen entreekosten maar om zicht te houden op het aantal deelnemers vragen we je wel om je aan te melden via deze link. Er is ook niet onbeperkt plaats in Speys en door je aan te melden kunnen we je plaats verzekeren en op de hoogte houden mochten er mededelingen zijn.

Graag zien we je op 29 januari terug bij onze nieuwjaarsborrel!

Tijd en locatie:

  • 29 januari vanaf 19:30
  • Speys Eten & Drinken: Jaarbeursboulevard 302, Utrecht (in de Jaarbeurs).
  • Aanmelden via deze link

Reisinformatie:

  • Auto: Parkeren kan op P3 van de Jaarbeurs. Uitrijkaarten zijn te verkrijgen in het café.
  • Openbaar vervoer: Speys ligt naast de hoofdingang van de Jaarbeurs, makkelijk te bereiken vanaf Utrecht Centraal.

Eventuele eetmogelijkheden na de WWV in de buurt van Jaarbeursplein:

Bovenstaande restaurants niet genoeg keus? Loop dan even door Utrecht Centraal/ Hoog Catharijne naar het centrum van Utrecht: daar zitten nog véél meer restaurants :).

Guido X Jansen

Guido X Jansen

Oprichter Dutchento
Guido is oprichter van Dutchento en Meet Magento. Hij is verkozen tot Magento Master in 2019 en zit in de Board of Directors van de Magento Association. Meer over guido: gui.do
Guido X Jansen
Guido X Jansen
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +