Nieuwjaarsborrel Dutchento #throwback

jan
23
2017

Afgelopen woensdagavond vond de vijfde editie van de Dutchento Nieuwjaarsborrel plaats. Ook deze keer was het weer een avond om niet te vergeten! Met een opkomst van ruim 100 Magento liefhebbers hing de sfeer er goed in. Proosten met de Magento community op een goed 2017!

Een mooie start

De Nieuwjaarsborrel was volgens de traditie na de eerste dag van de Webwinkel Vakdagen in de Korenbeurs. Onder het genot van een hapje en een drankje was iedereen lekker aan het bijpraten over het afgelopen jaar en over de plannen voor 2017. Deze Nieuwjaarsborrel was een mooie start om met zijn allen uit te kijken naar een heel mooi jaar, want dat 2017 een heel tof jaar wordt, dat weten we wel zeker! Er staan hele coole events op het programma: Meet Magento Nederland, Meet Magento World en Magento Unconference.

De foto’s zien van deze gezellige avond? Bekijk deze dan hier.

Many thanks!

Bij deze willen we natuurlijk nogmaals onze sponsors bedanken die de Dutchento Nieuwjaarsborrel mogelijk gemaakt hebben: Vicus, Younify, MediaCT, Vimexx, Elgentos, Guapa, Dealer4Dealer en Redkiwi.
Het was fantastisch dat de hele Magento community weer bij elkaar was en we kijken uit naar de volgende keer om iedereen weer te zien. Tot dan!

Nadja van Dijk

Nadja van Dijk

Nadja is online redactiecoördinator bij Dutchento. Dit houdt in dat zij content voor de website bedenkt, creëert en schrijft, maar ook aangeleverde content op het juiste moment en op de juiste plek online zet. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrieven en is zij het contactpersoon voor bedrijven en particulieren. Tevens is Nadja medeverantwoordelijk voor de communicatie & marketing rondom Meet Magento Nederland.
Nadja van Dijk
Nadja van Dijk
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +