Nieuwe look Meet Magento!

mrt
17
2016

Van oranje zwart naar rood wit? Nee, we zijn niet van voetbalclub veranderd. Onze huisstijl is aangepast. Flink ook. For the better, off course. Dit past bij ons. Bij Meet Magento.

Meet Magento is onderdeel van de Magento Association. Het is de bedoeling dat alle landen uiteindelijk synchroon gaan lopen. Dus ook Nederland. We zijn zelfs één van de eerste en daar zijn we weer trots op. Net als met de oprichting van Meet Magento, waar wij zelfs de allereerste waren! Het is fijn dat we voor Meet Magento een eigen logo en huisstijl hebben. De nieuwe huisstijl heeft een frisse look gekregen, waarbij innovatie en transparantie centraal staat.

We zijn druk bezig om de nieuwe huisstijl overal toe te passen, maar het kan natuurlijk zijn dat je nog ergens tegen de oude uitingen aan gaat lopen. Geef het even aan ons door via monique@dutchento.org Wij leggen er graag het nieuwe Meet Magento sausje overheen!

En we zijn benieuwd wat jullie van de nieuwe look vinden. Vragen over de verandering kun je ook stellen natuurlijk. Zet het in een comment hieronder. Let us know!

Oude stijl:

meet-magento-advertorial-2016

Nieuwe stijl:

Website-dutchento--aankondiging-nieuw

 

Monique Bruijn

Monique Bruijn

Monique Bruijn is eigenaar van In de Mix (indemix.nl) Zij verzorgt marketing en communicatie (content, creatie en campagnes) voor bedrijven en evenementen. Waardoor ze ook met Magento werkt. Zo is haar oog ook gevallen op de rol als marketing coordinator voor Meet Magento 2016. Nu helpt zij ons met het verder verbeteren van het platform Dutchento en met het event Magento Unconference 2016. Verder doet zij onderzoek naar de diepere betekenis van Snapchat, is ze gifmaster en houdt ze absoluut niet van lange zinnen. Twitter: @moniquebruijn Facebook: indemixnl en Snapchat: monique@indemix
Monique Bruijn
Monique Bruijn
Monique Bruijn
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +