Nederlandse Magento Slack 3 jaar actief!

feb
13
2017

Hiep hiep hoera! Sinds gisteren bestaat onze Nederlandse Magento Slack drie jaar. Het begon met een klein Magento groepje, maar inmiddels zijn er bijna 500 Magento liefhebbers actief! Onze Slack brengt de community direct met elkaar in verbinding.

Passie voor Magento

Webwinkeliers, developers en project managers die met Magento werken vinden het handig (maar ook heel gezellig) om continue in contact te kunnen zijn met mensen met dezelfde passie. De gehele dag worden vragen aan elkaar gesteld, tips gedeeld en af en toe gewoon heel veel gelachen met elkaar.  

Kennis delen

Maak jij nog geen onderdeel uit van onze Slack groep? En ben jij een webwinkelier, developer of een project manager die met Magento werkt? En zit jij ook wel eens met vragen over Magento of vind jij het juist leuk om je kennis te delen? Maak dan ook deel uit van onze Nederlandse Magento Slack. De gehele dag kun je ‘persoonlijk’ in contact zijn met de community.

Kom erbij ;)

Ook super handig: slack is als app te downloaden, dus je kunt echt altijd en overal deel uitmaken van de groep! Deelname is gratis en vrijblijvend, maar alleen toegankelijk voor webwinkeliers, developers en project managers die werken met Magento.

Wij zien je graag terug in onze groep! Aanmelden kan hier.

Nadja van Dijk

Nadja van Dijk

Nadja is online redactiecoördinator bij Dutchento. Dit houdt in dat zij content voor de website bedenkt, creëert en schrijft, maar ook aangeleverde content op het juiste moment en op de juiste plek online zet. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrieven en is zij het contactpersoon voor bedrijven en particulieren. Tevens is Nadja medeverantwoordelijk voor de communicatie & marketing rondom Meet Magento Nederland.
Nadja van Dijk
Nadja van Dijk
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +