Morgen is het zover: #mm16nl!

mei
11
2016

Maanden hebben we erop gewacht, maar morgen is het zover: Meet Magento 2016. De afgelopen tijd zijn we ontzettend druk geweest met de voorbereidingen. Super leuk dus dat het morgen eindelijk echt gaat gebeuren. Het is dan misschien al wel de 8e editie, ieder jaar is het weer spannend!

Morgen draait vooral om het kennismaken met Magento. Er staan interessante presentaties op het programma van Kathleen Claes, Gordon Knoppe, Kelly Meijers en Henry van der Borg. Allemaal sprekers die jou kunnen vertellen wat Magento voor jou kan betekenen.

En wat dacht je van de Round Tables in de middag? Elke tafel heeft zijn eigen onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan de marketing mogelijkheden van Magento, Magento inzetten in de B2B markt of welke mogelijkheden Magento biedt voor omni-channel bedrijven. Ook zal er een tafel zijn voor bedrijven die van Magento 1 willen migreren naar Magento 2. De Round Tables duren elk 20 minuten. Je kunt bij vier sessies aanschuiven.

Om de dag helemaal goed af te sluiten hebben we natuurlijk de netwerkborrel met aansluitend de Party in de Korenbeurs!

Als je het hele programma wil zien, dan kan je hier een kijkje nemen!

Extra tip: wist je dat je ook het hele programma op de app kan zien? Download de app hier!

13131643_1095624797147258_7068939811416910573_o-2

 

Nadja van Dijk

Nadja van Dijk

Nadja is online redactiecoördinator bij Dutchento. Dit houdt in dat zij content voor de website bedenkt, creëert en schrijft, maar ook aangeleverde content op het juiste moment en op de juiste plek online zet. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrieven en is zij het contactpersoon voor bedrijven en particulieren. Tevens is Nadja medeverantwoordelijk voor de communicatie & marketing rondom Meet Magento Nederland.
Nadja van Dijk
Nadja van Dijk
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +