Morgen is het zover: 9e editie Meet Magento!

mei
9
2017

Morgen is het eindelijk zover: Meet Magento. Er zijn maanden voorbereidingen aan vooraf gegaan. Met veel plezier hebben we er alles aan gedaan om weer een mooie editie neer te zetten van hét Magento event. En dat het een mooie editie gaat worden, weten we wel zeker. Om te beginnen een geweldige locatie. Daarnaast een programma die vol staat met bekende en inspirerende sprekers. De nieuwste e-commerce en Magento tips en tricks worden gedeeld. En als afsluiter nog eens een afterparty met de awards uitreiking. Wij hebben er zin in! Jij ook?

Let’s start!

Tussen 09:00 en 09:30 uur gaan we de tickets registreren. En om 09:30 uur gaan we echt van start. In Loods 23 heet Amber Kortzorg iedereen van harte welkom.


Voor de sportievelingen onder ons, wordt een Magerun georganiseerd. Samen met Ray Bogman over de Maarseveeenseplassen rennen. Dat is de dag pas goed beginnen. Wil jij nog mee doen? Bestel dan hier je ticket. 

Welke sessies moet jij zien?

Meet Magento wordt ieder jaar door vele mensen bezocht. (Toekomstige) Magento webwinkeliers, beslissers, (Magento) e-commerce managers, (online) marketeers en (Magento) developers. Dit jaar heb jij de keus uit drie tracks: Advance Your Business, Create great Tech & Discover Magento. Neem een kijkje in het programma om te bepalen welke sessies voor jou interessant zijn.

Vergeet ook niet om om 15:00 uur in Loods 23 klaar te zitten voor de tweede editie van ‘So You Think You Can Sell’. Een interactieve en leerzame sessie voor iedereen die actief is met een webshop.

Afterparty

Ben jij de gelukkige met een afterparty ticket? Dan kan jij nagenieten van de Awards show en een walking dinner. Awards worden uitgereikt in de volgende vijf categorieën: 

  • Magento Community
  • Magento Enterprise
  • Magento Innovatie
  • Magento ‘Community’ Project
  • Magento 2.0

Hierna kan gedanst worden op de beats van de DJ. Een gezellige afsluiting van een mooie dag!

Heb jij nog geen ticket? We hebben nog een aantal tickets beschikbaar. Registreer hier je ticket: www.meet-magento.nl

Tot morgen!

 

Nadja van Dijk

Nadja van Dijk

Nadja is online redactiecoördinator bij Dutchento. Dit houdt in dat zij content voor de website bedenkt, creëert en schrijft, maar ook aangeleverde content op het juiste moment en op de juiste plek online zet. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrieven en is zij het contactpersoon voor bedrijven en particulieren. Tevens is Nadja medeverantwoordelijk voor de communicatie & marketing rondom Meet Magento Nederland.
Nadja van Dijk
Nadja van Dijk
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +