MageUnconf 2018 komt te vervallen

jun
18
2018

Helaas moeten wij aankondigen dat de MageUnconf 2018 op 21 september niet door zal gaan na twee succesvolle versies in 2016 en 2017.

We hebben de MageUnconf naar Nederland gehaald om de community een meer technisch georiënteerd event te bieden naast het bredere Meet Magento event.

Een event betaalbaar voor bezoekers en open voor de lokale en internationale community.

Dit is iets waarin wij als Dutchento geloven, iets wat onze missie is; de community een platform te geven om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren.

Echter, met meerdere technisch georiënteerd Magento events in een tijdspanne van twee weken rond het event; Reacticon, MageTitans en Magento Live Europe, en vele anderen in September en Oktober, zien wij dat er teveel events zijn die uiteindelijk zullen concurreren voor bezoekers en sponsoren. Iets wat niemand ten goede komt. Niet de sponsoren, en belangrijker, niet de community.

Betekent dit dat de MageUnconf nu helemaal niet meer in Nederland zal plaatsvinden? Nee: wij geloven in het concept en denken dat er zeker een plek voor is. In welke vorm en welke datum laten we voor nu nog even open.

Als je al een ticket hebt gekocht vergoeden we het volledige bedrag volgende week.

 

Guido X Jansen

Guido X Jansen

Oprichter Dutchento
Guido is conversie & usability specialist en oprichter van Dutchento. Hij is Community Manager voor Magento in Nederland en initiatiefnemer van de Meet Magento events.
Guido X Jansen
Guido X Jansen
Guido X Jansen

Laatste posts van Guido X Jansen (bekijk alle posts)

© Copyright 2008 - 2018 Dutchento. Alle rechten voorbehouden.
Magento © Copyright Magento Inc.
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town