30 oktober in Amsterdam: Magento versus Shopware

okt
25
2018

Wanneer de zoektocht naar het juiste platform voor je webshop begint is het soms moeilijk de verschillen helder te krijgen. De verschillende platformen hebben allemaal hun eigen kenmerken en krachten. Maar welke past nou het beste bij jouw wensen?

Daarom zetten Guapa, MultiSafePay en Kiener E-commerce tijdens een informatieve middag twee bekende e-commerceplatformen tegenover elkaar: Magento en Shopware. Zowel Magento en Shopware komen zelf hun USP’s presenteren en jij krijgt de kans deze met elkaar te vergelijken en al je vragen te stellen. Ook zullen we aandacht besteden aan wat cases uit de praktijk.

Dus twijfel jij nog over juiste platformkeuze? Reserveer dan je plek voor Magento vs Shopware.

Programma
14:00 – 14:15 Ontvangst
14:15 – 15:00 Ray Bogman van Magento aan het woord
15:00 – 15:45 Patrick Büngener van Shopware aan het woord
15:45 – 16:00 Korte pauze
16:00 – 16:15 Q&A met Magento klant – Babyplanet
16:15 – 16:30 Q&A met Shopware klant – Imps & Elfs
16:30 – 17:30 Tijd voor vragen en een borrel

Locatie
Loetje aan ’t IJ is makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Er is voldoende gelegenheid tot betaald parkeren (€ 1,30 p/u) en er gaat een gratis pont (iedere 30 min.) van CS naar de NDSM-werf (5 min. lopen).

Reserveer je tickets!

Mathijs Kok
Mathijs Kok is met zijn passie voor e-commerce vanuit zijn zolderkamer begonnen met het ontwikkelen van Magento webshops. Inmiddels is zijn onderneming, Guapa BV, uitgegroeid tot een Magento Enterprise implementatie bureau met twintig deskundige fulltimers. Deze groei zet zich voort evenals de passie. Mathijs is in deze snel groeiende markt altijd op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen.
Mathijs Kok
Mathijs Kok
Mathijs Kok
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +