Magento versie 1.3.0 vrijgegeven

mrt
31
2009

Vanaf vandaag is Magento 1.3.0 beschikbaar voor download en upgrade. Deze versie bevat enkel bugfixes voor de 1.2.x serie en ook enkele nieuwe features zoals:

  • Ondersteuning voor het uplaoden van bestanden door shop klanten en custom datum/tijd opties
  • Omschrijving van alle methodes in WSDL voor de SOAP web-services ter verbetering van compatibiliteit met .NET, Java en andere programmeertalen
  • Frontend Flat Catalog en verbeterde performance. Uit eerdere test en benchmarks zien we tot 40% performance verbetering in vergelijking met Magento 1.2.x zowel in laadtijd als in geheugengebruik. Meer resultaten van deze test zullen in d ekomende dagen gepubliceerd worden.

Voor een volledige lijst van aanpassingen, zie de release notes pagina. Een diff file voor Magento versie 1.3.0 is hier beschikbaar.

Opmerking: We raden aan om voor elke upgrade een backup te maken van de complete site (bestanden + database) en in productieomgevingen dienen upgrades altijd eerst getest te worden. Let er ook op dat alle file permissies goed staan voordat er wordt geupgrade via de Magento Connect manager.

Guido X Jansen

Guido X Jansen

Oprichter Dutchento
Guido is oprichter van Dutchento en Meet Magento. Hij is verkozen tot Magento Master in 2019 en zit in de Board of Directors van de Magento Association. Meer over guido: gui.do
Guido X Jansen
Guido X Jansen
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +