Magento User Group

dec
29
2010

Wat is een Magento User Group?global_450644972.jpeg
Een Magento User Group, ook wel MUG genoemd, zijn kwalitatief hoogwaardige events door heel Nederland voor de Magento community.

Voor wie is de MUG
MUG’s zijn vooral interessant voor developers, merchants en solution- en industry partners. Eigenlijk iedereen die een passie heeft voor Magento en hier graag meer over te weten wil komen door middel van presentaties, talks en discussies. 

Het programma van een MUG
Een MUG is een uitstekende gelegenheid om dieper in te gaan op diverse onderwerpen rondom Magento. Iedere MUG kan dus in het teken staan van een nieuw onderwerp, maar altijd gerelateerd aan Magento. Het doel tijdens deze events is om nog meer kennis te vergaren en dieper te graven in lastige kwesties. De events vinden altijd in de avond plaats op een informele locatie. Het programma is altijd vol en leerzaam, maar ook gezelligheid staat centraal tijdens deze events. Iedereen is er met de zelfde passie, dus kennisdeling en netwerken onder het genot van een drankje is tijdens iedere MUG vanzelfsprekend.

Wanneer en waar is een MUG?
Momenteel worden MUG’s georganiseerd in Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam, Utrecht en Groningen. Als je interesse hebt om een MUG in jouw stad op te zetten, laat het ons dan even weten. Alle MUG’s staan in onze agenda en zul je regelmatig voorbij zien komen op de website.

Wil je weten wanneer de volgende MUG in jouw provincie is?

 

highres_446241199

 

Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +