Magento Inc. maakt nieuwe prijzen bekend

mrt
3
2012

De prijzen van de commerciële Magento edities en services staan sinds de vorige update steeds voor (minimaal) 1,5 jaar vast. Die vorige keer was juni 2010 en dus is het weer tijd voor een update!

Magento Enterprise is gereleased op 15 april 2009 voor $8.900,-. In juni 2010 is de prijs vastgezet op $12.990. We praten dan over de jaarlijkse ‘vanaf prijs’ van de Magento Enterprise Bundle (1 productielicentie + 1 non-productie licentie) met Gold Support.

De jaarlijkse licentiekosten voor de Magento Enterprise Bundle zijn nu voor de komende 1,5 jaar vastgesteld op $14.420, een stijging van 11%.

Wat voor nieuwe gebruikers wellicht interessant is zijn de opties om voor een langere periode een licentie aan te schaffen. Je start tenslotte niet met e-commerce of een nieuw platform om er na een jaar weer mee te stoppen en meer-jaarlijkse licenties besparen je wel zo’n 10% (bij licenties van 3 jaar) of meer als je nog meer jaar vastlegt.

Magento U en Mobile
De kosten voor Magento Mobile zijn precies gelijk gebleven: $799,- start-up kosten en daarna $699,- per jaar. Nieuw op de prijslijst zijn de Magento U trainingen en certificeringen die afgelopen oktober op de Innovate Conference bekend zijn gemaakt. Sinds vorige maand is de productlijn Magento Professional komen te vervallen, deze komt dan ook niet meer voor op de nieuwe prijslijst.

Guido X Jansen

Guido X Jansen

Oprichter Dutchento
Guido is oprichter van Dutchento en Meet Magento. Hij is verkozen tot Magento Master in 2019 en zit in de Board of Directors van de Magento Association. Meer over guido: gui.do
Guido X Jansen
Guido X Jansen
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +