Magento developer? Kom naar de Contribution Day

apr
18
2017

Wat is Magento zonder de developers? Dag in dag uit werken zij om de beste webwinkels neer te zetten. Magento is daarom gekomen met de speciale Contribution Day! En wij organiseren de 3e editie op zaterdag 13 mei in Utrecht. Contribution Day betekent samenwerken met architect Igor Miniailo van Magento inc. en collega developers uit het binnen- en buitenland.  En je kunt ook nog kiezen die dag: Contribution Day of Hackathon. Een ticket kost 50,- euro. Het event is van 9:00 uur tot 21:00 uur. En alles is inbegrepen. Meet Magento Platinum Sponsor Guapa sponsort het event.

Samenwerken met de architects van Magento

De Contribution Day is opgezet om het platform Magento(2) sterker te maken. En dit doen zij met jou, de community. Je werkt zij aan zij met architecten van Magento en bedenk samen met hun ideeën en oplossingen voor de lange termijn. Tijdens deze Contribution Day op 13 mei werk je samen met Igor Miniailo, Magento 2 Architect.

Hackathon

Klinkt het saai om gestuurd te worden in waar je op die dag je aandacht aan geeft? Dan is er de Hackathon. Pitch jouw idee. Zijn er voldoende developers die met jou aan dit idee willen werken? Dan ga je hiermee aan de slag. Aan het einde van de dag kun je samen met het team de behaalde resultaten presenteren. Zij aan zij met de resultaten van de Contribution Day presenteer jij de resultaten van het werk dat jullie hebben behaald.

Progamma 13 mei

09:00 – Welkom met koffie en thee

10:00 – Stemmen voor ideeën. Aan de beste ideeën wordt gewerkt

10:30 – Beginnen met ontwikkelen!

13:00 – Lunch

19:30 – Pizza en presentaties. Aan elkaar laten zien wat we gemaakt hebben

20:45 – Afsluiting

Drinken en eten gedurende de hele dag inbegrepen!

Ontmoeten en ontwikkelen

Vorig jaar organiseerde Dutchento de derde editie van de Hackathon. Danny Verkade van Cream was verantwoordelijk voor het organiseren van de Hackathon. Na afloop vroegen wij hoe deze dag verlopen was. Danny gaf aan:

“De opkomst van de Hackathon was goed met maar liefst 45 man. Leuke groepjes en leuke mensen, er zit buiten het hacken om, natuurlijk ook een sociaal element aan. Dus het overleggen en samen dingen leren, daar worden we allemaal wijzer van. Het was een super coole dag!”

Benieuwd hoe deze hele dag eruit zag? Lees dan hier het hele interview >

Waar?

De locatie is Seats 2 Meet in Utrecht op zaterdag 13 mei 2017. Bestel je ticket vandaag nog via www.meet-magento.nl. Wacht niet te lang, want er is maar plek voor 40 personen!

PS. Work inbetween

Ben jij aanwezig tijdens Meet Magento op 10 mei en wil jij ook graag bij Contribution Day aanwezig zijn? Maar heb jij ook werk te doen tijdens de andere dagen? Geen probleem! Wij zorgen dat er een werkplek beschikbaar is voor jou (tegen een kleine vergoeding).

Nadja van Dijk

Nadja van Dijk

Nadja is online redactiecoördinator bij Dutchento. Dit houdt in dat zij content voor de website bedenkt, creëert en schrijft, maar ook aangeleverde content op het juiste moment en op de juiste plek online zet. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrieven en is zij het contactpersoon voor bedrijven en particulieren. Tevens is Nadja medeverantwoordelijk voor de communicatie & marketing rondom Meet Magento Nederland.
Nadja van Dijk
Nadja van Dijk
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +