Boeken

dec
23
2010

Onderstaand een overzicht van boeken die je helpen bij het bouwen van je webshop in Magento. Stap voor stap wordt alles uitgelegd. Daarnaast zijn er ook boeken beschikbaar die geschikt zijn als je al wat verder bent in het ontwikkelen van sites en juist graag wil focussen op details en groei.

Overzicht Magento boeken:

Magento 1.3 Theme Design

Auteurs: Richard Carter

Taal: Engelstalig paperback / 170 blz.

Samenvatting: ‘Magento 1.3 Theme Design’ is een stap-voor-stap gids bij het creeeren van custom themes voor Magento. De ervaring die de auteur heeft met het ontwerpen van eigen thema’s voor Magento zorgt ervoor dat hij een boek heeft kunnen schrijven die het maken van thema’s toegankelijk maakt. Het boek is geschreven voor mensen die bekend zijn met de basis van Magento en nu een eigen look and feel willen geven aan hun webshop. Daarnaast wordt bekendheid met CSS en (X)HTML verondersteld in dit boek.

Te koop bij: Computerboek.nl

 

Kickstart Magento

Kickstart Magento

Auteurs: Robbert Ravensbergen, Sander Schoneville

Taal: Nederlandstalig Paperback / 176 blz.

Samenvatting: Dit boek legt in begrijpelijke taal uit hoe u Magento kunt installeren, gebruiken en aanpassen. Ook technische zaken passeren daarbij de revue, maar u hoeft geen ervaren programmeur te zijn om met het programma te leren werken. ‘Kickstart Magento’ legt precies uit hoe u Magento installeert en zelf een webwinkel bouwt en onderhoudt.

Te koop bij: Computerboek.nl

Mastering Magento

Auteurs: Brett Williams

Taal: Engels Paperback / 300 blz.

Samenvatting: Met behulp van dit boek leert u Magento te customizen op een manier die zorgt voor maximale performance. Daarnaast gaat dit boek in op technieken die u kunt gebruiken bij het tweaken van uw Magento-installatie. Dit alles wordt gedaan aan de hand van stap-voor-stap uitleg om te zorgen dat uw Magento-webshop sneller, beter en productiever wordt.

Te koop bij:Packtpub

 

Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +