Laatste tickets nog beschikbaar: Magento Unconference 2017 #MUC17NLMagento Community Nederland

Magento 2 Seminar – 5 april 2017

mrt
10
2017

Meer weten over de overstap van Magento 1 naar Magento 2, of op zoek naar een demonstratie van het nieuwe platform? Op woensdag 5 april organiseert Madia een gratis Magento 2 Seminar.

Magento 2 Seminar

Sinds de lancering in 2008 is Magento uitgegroeid tot het meest populaire e-commerce platform. Eén op de 4 webshops is een Magento webshop, met een totaal aantal installaties van meer dan 240.000.

Eind 2015 werd het nieuwe Magento 2 platform gepresenteerd. Dit volledig nieuwe platform beschikt over de laatste technieken en mogelijkheden.

In deze seminar bespreken we wat je moet doen als je nu een Magento 1 webshop hebt, hoe je een overstap aanpakt en welke verbeteringen er in het nieuwe systeem zijn. Ook als je nog geen Magento webshop hebt is het interessant om de seminar bij te wonen en te zien wat Magento 2 precies inhoud. We zullen aan de hand van een case een demonstratie geven van het platform. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid tot brainstormen en het stellen van vragen.

Voor wie is de Seminar bedoeld?

  • Voor webshopeigenaren die meer willen weten over de overstap van Magento 1 naar Magento 2
  • Voor webshopeigenaren die willen weten hoe e-commerce met Magento 2 eruit ziet.

Meld je hier aan voor de seminar!

Marloes Vriend
Marloes is Marketing en Communicatie Coordinator bij Madia. Madia is een full-service e-commerce bureau dat succesvolle webshops maakt, onder andere op basis van het Magento Platform. Het bedrijf heeft alle expertise in huis om B2C en B2B webshop tot een succes te maken. Marloes is verantwoordelijk voor het beheren van de website, seo, analytics en social media. Daarnaast volgt ze e-commerce nieuws op de voet en schrijft hier regelmatig blogs over.
Marloes Vriend
Marloes Vriend

Laatste posts van Marloes Vriend (bekijk alle posts)

© Copyright 2008 - 2017 Dutchento. Alle rechten voorbehouden.
Magento © Copyright Magento Inc.
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Inschrijven nieuwsbrief
Help Dutchento door te gaan:Doneer en krijg exclusieve rewards!
+ +