Magento 2 Merchant training op 30 maart

mrt
23
2017

Een lange tijd hebben we ons vooral gefocust op Magento 2 trainingen voor developers. En nu de eerste golf van Magento 2 shops live is gegaan, groeit ook de vraag naar een eindgebruikers training rondom Magento 2. Daarom: Op donderdag 30 maart organiseert Yireo een training om de Magento 2 backend onder de knie te krijgen. Wil je aan de slag met Magento 2? Dan is dit jouw kans om voor een voordelige prijs een efficiente kickstart te krijgen. Op 30 maart organiseren we onze eerste Magento 2 merchant training te Soest.

30 maart te Soest

Op donderdag 30 maart nemen we een daglang Magento 2 onder de loep. Niet als developer, maar als webwinkelier. Daar komt wel wat technische kennis bij kijken – termen zoals indexering, caching en static view file processing. Maar met een heldere uitleg ga je gegarandeerd naar huis met een flinke voorraad van kennis.

Yireo als trainer

Yireo geeft al jaren Magento trainingen, vooral aan de technische kant van Magento: Frontend development, backend development, hosting. En met de komst van Magento 2 zijn we ook volledig op dat platform gedoken. Wereldwijd is Yireo vooral bekend vanwege handige (en economisch aantrekkelijke) Magento modules. Een aantal van die extensies zijn ook al overgezet naar Magento 2, terwijl er juist ook weer M2-specifieke modules bij zijn gekomen. Dankzij die modules hebben we veel kennis in de praktijk op kunnen doen, terwijl we toch ook weer middenin de community staan.

Dat komt de trainingen ten goede: Dankzij praktijkervaring en theoretische verdieping weet je bij een Yireo training zeker dat het onderste uit de kan wordt gehaald. Iets wat developers afgelopen jaren goed hebben gemerkt. We hebben zeker ook een puntje voor gehad op de officiele Magento U, omdat wij als derde partij geen blad voor de mond hoeven te nemen. Derde partij oplossingen zijn even heilig als native-Magento oplossingen.

En nu voor webwinkeliers

In eigen land hebben we met de komst van Magento 2 ook naam gekregen door twee keer een landelijke Magento 2 Seminar te organiseren, met bekende namen uit binnen- en buitenland. We hebben ons met dat seminar vooral opgeworpen als onpartijdige partner, vooral omdat we zelf niet direct geld verdienen met webwinkeliers – we bouwen geen shops, bieden geen vaste diensten aan (behalve trainingen dan).

Vanuit die seminars kregen we steeds vaker de vraag of we ook onze scherpe blik toch ook op webwinkelier-gerichte onderwerpen konden richten. Dat sluit immers prima aan op de vele gebruikersgroepen die we – als Yireo, maar vooral ook samen met Dutchento en de rest van de community – hebben opgepakt. Dus daarom een webwinkelier-specifiek training die uitlegd wat Magento 2 kan (en niet kan).

Kritisch kijken naar Magento 2

Tijdens de eerder genoemde Magento 2 Seminars kregen we vooral te horen dat developers smullen van de nieuwe Magento architectuur maar dat webwinkeliers juist vooral kritischer tegenover de veranderingen staan. De merchant training van komende donderdag 30 maart haakt daarom in op twee gebieden: Ten eerste wordt de backend doorlopen, zodat je weet waar je welk beheer kunt vinden. Ten tweede kijken we kritisch naar belangrijke vraagstukken, zoals hoe je het best kan migreren, welke kwaliteiten een developer moet hebben, wat de voor- en nadelen zijn van Magento 2. Kortom: Zowel een praktisch advies als een leerzame ronde in de Magento 2 achterkant.

We hebben nog plekken!

Weet je al dat je over gaat naar Magento 2? Dan wel in de nabije komst of anders volgend jaar (want de deadline ligt immers op volgend jaar)? Dan is een cursus een slimme investering. Meer informatie en inschrijfmogelijkheid over de training van 30 maart vind je terug op onze website: yireo.com/training/events/training-2017-03-30-magento2-merchant

Jisse Reitsma
Jisse Reitsma is eigenaar van Yireo, programmeur en trainer. Naast Magento extensies programmeren geeft hij regelmatig Magento 2 developer trainingen. In 2017 werd hij benoemd tot Magento Master Mover 2017. Hij organiseert ook events zoals Magento 2 Seminar en MageTestFest.
Jisse Reitsma
Jisse Reitsma
Jisse Reitsma

Laatste posts van Jisse Reitsma (bekijk alle posts)

Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +