Maak kennis met solution partners uit één van Europa’s tech hotspots

aug
18
2017

Geroemd op zowel growthbusiness.co.uk als Techcrunch als een mogelijk volgende Silicon Valley, voor de Magento community staat Cluj bekend als een favoriete plek voor nearshore outsourcing.

Met tientallen Magento solution partners in 1 stad en 2 technische universiteiten biedt Cluj een groot aantal opties. Kleinere partijen die uitblinken met creativiteit of een grote partner die meerdere scrum teams op één project kan zetten, het is soms lastig om de juiste partij te vinden.

Dutchento helpt hierbij. Ga met ons mee naar Meet Magento Roemenië op 16 en 17 oktober en ontmoet rondom het event de partijen die er toe doen. Samen met Sander Mangel, al 6 jaar actief in outsourcing naar Cluj, heeft Dutchento een extra dag georganiseerd gevuld met ronde tafel sessies met de beste outsource partijen voor Magento en praktische talks over waar je op moet letten om succesvol te werken met remote developers.

Daarnaast brengen we een bezoek aan het kantoor van een partij om kennis te maken met de manier van werken en developers. Dutchento heeft een unieke aanbieding inclusief toegang tot Meet Magento Roemenië en de kennismakingsdag. Meer informatie of boeken? Mail voor 1 oktober naar sander@dutchento.org.

Sander Mangel
Coffee addict, lead Magento Developer @ FitForMe & freelance, Scifi fan and allround nerd | co-organizor of @MageStackDay
Sander Mangel
Sander Mangel
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +