Jouw moment of fame tijdens #MM17NL met een Award!

mrt
21
2017

Jouw moment of fame beleven tijdens #MM17NL? Samen met je team, op het podium in DeFabrique, in de spotlights staan. Met een Award in je hand natuurlijk. Dat kan realiteit worden! Wij delen vijf Awards uit in vijf verschillende categorieën. Inschrijven kan nog t/m 31 maart. Grijp dus snel je kans!

Mooie beloning

Één keer per jaar heb jij de kans om een mooie beloning te ontvangen voor al het harde werk. Er worden zoveel schitterende Magento projecten opgeleverd, dat wij het belangrijk vinden dat hier extra aandacht aan besteed wordt. Daarom organiseren wij voor de derde keer de Meet Magento Awards. Wij willen de beste Magento projecten hun moment of fame geven. Nu ben je zeker heel benieuwd of jij kans kan maken op een Award. Onderstaand vind je de categorieën. Wedden dat er één tussen zit waar jij je voor kan inschrijven?  

Community

Magento Community webshops kunnen zich aanmelden voor de Magento Community award. Belangrijk is dat de webshop zich richt op de Nederlandse markt. Vorig jaar heeft Experius met de webshop Gispen deze mooie award in ontvangst mogen nemen.

Magento Enterprise

Een mooie Magento Enterprise webshop? Dan kan jij je aanmelden voor de Magento Enterprise award. PHPro won met haar Enterprise webshop Expresso Fashion deze mooie Award tijdens #MM16NL. Gaaf toch om zo’n Award op het kantoor te kunnen zetten?

meet magento award

Magento 2.0

Zijn we niet allemaal super trots als we een Magento 2 shop hebben gelanceerd? Of misschien heb je wel een training, evenement of extensie voor/over Magento 2 ontwikkelt. Daar moet je een beloning voor krijgen toch? Vorig jaar heeft Buckaroo deze Award gewonnen met haar Betaalkoppeling Buckaroo Magento 2.

Community Project

Heb jij aan een project, module, event, oplossing of initiatief gewerkt dat positief bijdraagt aan de Magento gemeenschap in Nederland? Bij deze Award is de voorwaarde wel dat dit op non-profit basis is. Byte was tijdens #MM17NL de gelukkige en won de Award voor haar community project: MageReport.

Magento Innovatie

Ben jij een leverancier of ontwikkelaar van maatwerk of een extensie voor Magento?  Dan kan jij je aanmelden voor de Magento Innovatie award. Jaagers heeft vorig jaar met trots deze Award gewonnen voor Magento Exploded Parts.

Uitreiking en jury

De Awards worden ieder jaar groots aangepakt. Dit jaar worden de Awards tijdens de toffe Afterparty van Meet Magento uitgereikt. Er wordt dus echt een feest van gemaakt! De genomineerden voor de Awards worden geselecteerd door een expert jury. De jury bestaat uit:

Willem de Groot, security expert en mede-oprichter van Byte. b.v.

Ondernemer met passie voor eenvoud. Samen met zijn collega’s lanceerde hij Hypernode, MageReport en de Magento Malware Scanner. Altijd op zoek naar innovaties in het maken, beschermen en versnellen van Magento shops. Staat regelmatig met twee benen in de code. Fan van Magento, want de ontwikkelingen gaan razendsnel en we staan nog maar aan het begin!

Hans Voorn, digitaal marketeer & auteur Emerce

Strategie, marketing en sales op het internet is mijn kracht. Dingen echt laten werken. Het glas is half vol. Recht door zee. Wedstrijdzeilen, design, fotografie en wijn zijn mijn passies. Mijn motto: “Think Different.” Ik zit sinds 1995 in online commercie, 1998 Spin Award, 2008 eCommerce man van het Jaar. Bedrijven: HP, Apple, Olympus, InterimIC, Sunweb, Wehkamp, OMD, Jaap.nl, BuyYourWine.nl, TMG, NDC, Rituals. Jurylid bij de Dutch Interactive Awards.

DirkJan Vis van ecommercenews.nl

Dirkjan is eigenaar van Eurolutions, een kleine internetuitgeverij uit Utrecht. Via eigen websites zoals Ecommercenews.nl of Ondernemeneninternet.nl publiceert Dirkjan dagelijks artikelen en nieuwsberichten over e-commerce, startups en ondernemerschap en de combinatie tussen deze gebieden in het bijzonder. Gezamenlijk bereiken deze publicaties ruim 2,5 miljoen zakelijke bezoekers per jaar.

Sjoerd Walinga van Concept7 Usability expert

“If the user can’t use it, it doesn’t work”. Dat is waar Sjoerd Walinga in gelooft. Hij heeft een grote passie voor usability, user experience en human behavior. Als UX-expert bij Concept7 is hij hier dan ook maar al te graag mee bezig. Het doen van user research voor nationale en internationale bedrijven leert hem elke dag weer nieuwe dingen en daar krijgt hij maar niet genoeg van. Daarnaast geeft Sjoerd trainingen aan bedrijven en geeft hij gastcolleges op hogescholen en universiteiten.

Ray Bogman, bekend als Magento ‘dokter’ & auteur van het boek ‘Magento 2 cookbook’

Magento, Joomla, Oro web/server/mobiel performance specialist en security evangelist. Zijn focus gedurende de dag is het trainen van webmasters en consultants over de kracht van Magento, van de basis tot een gevorderd level. Hij heeft meer dan 1000 Magento, en 750 Joomla experts getraind sinds 2005. In 2016 werd zijn eerste boek gepubliceerd; Magento 2 cookbook. Zijn laatste vrije-tijds project is Mage.coach – een Magento Performance coach to-go.

Ayman van Bregt, Digitaal strateeg ignite.cx

In zijn werkzaamheden laat Ayman met prikkelende praktijkvoorbeelden zien hoe organisaties in contact kunnen blijven met en meer waarde kunnen creëren voor klanten in een omgeving waar door internet en technologie de maatschappij en consumentengedrag verandert. Zijn passie is het om organisaties meer waarde te laten creëren voor klanten ondersteunt met (digitale) marketingcommunicatie-middelen. Ayman is gespecialiseerd in digitale waardecreatie, innovatie, marketingcommunicatie en strategieontwikkeling.

Grijp je kans!

Wil jij net als bovenstaande bedrijven een Award ontvangen? Snel aanmelden dan. Aanmelden kan t/m 31 maart, dus laat deze kans niet liggen!

Nadja van Dijk

Nadja van Dijk

Nadja is online redactiecoördinator bij Dutchento. Dit houdt in dat zij content voor de website bedenkt, creëert en schrijft, maar ook aangeleverde content op het juiste moment en op de juiste plek online zet. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrieven en is zij het contactpersoon voor bedrijven en particulieren. Tevens is Nadja medeverantwoordelijk voor de communicatie & marketing rondom Meet Magento Nederland.
Nadja van Dijk
Nadja van Dijk
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +