Inschrijvingen voor Magento Association geopend!

mei
15
2019

Tijdens Magento’s Imagine conferentie in Las Vegas heeft ook de nieuwe Magento Association zijn debuut gemaakt op het wereldwijde podium.

Eerste jaarlijkse townhall meeting van de Magento Association

De association is een onafhankelijke wereldwijde non-profit organisatie gericht op het stimuleren en faciliteren van technologie projecten, community evenementen en meetups, training en educatie en (online) samenwerkingsverbanden. De Magento community heeft een rijke geschiedenis in onderlinge initiatieven (zoals de Meet Magento conferenties) en de Magento Association bouwt daar op voort met de visie om een open, gezond en krachtig ecosysteem te onderhouden en uit te bouwen.

Boardleden Kuba Zolinksi (Polen), Hilda Fontana (USA) en Danny Verkade (Nederland) bij de Magento Association booth op de Imagine marktplaats

Na een jaar voorbereidingen door de Magento Association Founding Task Force en de nieuwe Board of Directors (met daarin o.a. Nederlanders Danny Verkade en Guido Jansen) is deze week het lidmaatschap opengesteld voor iedereen in de Magento community.

Lid worden van de community heeft o.a. de volgende voordelen:

  • Als lid heb je stemrecht op alle belangrijke beslissingen
  • Er komen trainingen exclusief voor Magento Association leden en als lid ontvang je 10% korting op alle trainingen en certificeringen die aangeboden worden door Magento U.
  • Je krijgt erkenning met een lidmaatschap badge die o.a. op je Magento forum profiel verschijnt
  • Doe mee in verschillende werkgroepen en bouw mee aan de ontwikkeling van de wereldwijde Magento community zoals events, lidmaatschap, educatie, code security, partnerships, marketing & communication etc etc.
  • Ontvang exclusieve kortingen op evenementen die georganiseerd worden door Magento (zoals Magento Imagine en Magento Live events) en de community (zoals Meet Magento)
  • Voor bedrijven zijn er exclusieve voordelen en kortingen van andere Magento association partners.
  • Extra stem richting Magento: de association fungeerd als een forum en een collectieve stem richting Magento/Adobe over de belangen van de gehele community.
  • Gave uitdagingen als vrijwilliger: er zijn leaderschip development programma’s en individuele mogelijkheden voor groei als professional.

Leer meer over het lidmaatschap of schrijf je direct in. Voor iedereen die zich deze week inschrijft is het lidmaatschap voor het eerste jaar gratis!

Guido X Jansen

Guido X Jansen

Oprichter Dutchento
Guido is oprichter van Dutchento en Meet Magento. Hij is verkozen tot Magento Master in 2019 en zit in de Board of Directors van de Magento Association. Meer over guido: gui.do
Guido X Jansen
Guido X Jansen
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +