Hoe word je een Magento Master?

mrt
14
2017

Voor de tweede keer op rij, deelt Magento tijdens Imagine  aan haar members van de community de eretitel ‘Magento Master’ uit. Een super tof initiatief van Magento om waardering te tonen aan de actieve open source community. In totaal zijn 20 mensen genomineerd in drie categorieën: Makes, Movers en Mentors. Alle drie de titels beginnen met een ‘M’, dat is vast geen toeval toch..?

Bekijk hier de genomineerden >

Wat opvallend is, is dat van de 20 Masters (geselecteerd van over de hele wereld) zo’n 20% in Nederland leeft. Wat maakt Nederland zo’n broeinest voor Magento development op alle vlakken?

Tijdens Meet Magento NL 2017 gaan we het ze vragen. We hebben ze allemaal uitgenodigd om onze bijeenkomst bij te wonen. Misschien worden we ook wel vergezeld door een aantal andere Magento Masters woonachtig in het buitenland, zodat wij ook aan hen kunnen vragen waarom zij zoveel tijd besteden aan Magento. Of hun zelfs het hemd van het lijf vragen over de dingen waar zij aan werken momenteel. En wat de verwachtingen zijn hoe Magento zich gaat ontwikkelen de komende jaren.

Na het ontmoeten van al deze geweldige mensen, wil je vast aan hen de vraag stellen: ‘Hoe word ik een Magento Master?’

Een aantal van de Magento Masters in Nederland:

Nadja van Dijk

Nadja van Dijk

Nadja is online redactiecoördinator bij Dutchento. Dit houdt in dat zij content voor de website bedenkt, creëert en schrijft, maar ook aangeleverde content op het juiste moment en op de juiste plek online zet. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrieven en is zij het contactpersoon voor bedrijven en particulieren. Tevens is Nadja medeverantwoordelijk voor de communicatie & marketing rondom Meet Magento Nederland.
Nadja van Dijk
Nadja van Dijk
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +