Het nieuwe Guapa ontwaakt als een Fenix

aug
15
2016

Uit de as van de twee bedrijven Guapa Media en 360 E-commerce wordt vandaag het nieuwe Guapa voorgesteld. Men heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan de interne processen en stil gestaan bij de nieuwe visie en strategie. Bij het “nieuwe” Guapa hoort natuurlijk een nieuwe website www.guapa.nl. Met de nieuwe site stralen zij uit wie ze zijn.

Magento Enterprise als fundament
Bij Guapa geloven ze zo sterk in de kracht van de Magento Enterprise engine dat ze alle peilers hierop hebben gezet. Ze weten wat je kunt bereiken als je Magento Enterprise op de juiste manier inzet en de tools, support en producten die Magento hierin te bieden heeft voor je laat werken. Guapa is de Magento Enterprise Solution Specialist in de Benelux die de 2de en 3de Magento Enterprise 2.x mag gaan releasen, hierover volgt later meer.

Samen denken, bouwen, groeien
Vanuit een sterke aanpak starten ze bij Guapa met het denken. Hierin maken ze functionele en technische designs en werken dit uit in een gedegen set user stories (functionaliteiten en wensen). Na een uren inschatting gaan ze van start met de bouw en als ze na het ingeschatte aantal sprints klaar zijn met het M.V.P. (minimum viable product), zetten ze de samenwerking voort met als hoofddoel: groei. Doeltreffend samenwerken aan het ultieme resultaat.

Voor wie werkt Guapa?
De kennis binnen het bedrijf is het beste inzetbaar in de doelgebieden retail (omnichannel), B2B en pure online players of een combinatie van deze drie. Door de kennis die zij in de afgelopen jaren hebben opgedaan te combineren met de kennis van hun partners en relaties komen ze tot mooie resultaten.

Services waar je iets mee kunt
Het dienstenaanbod van het bedrijf is helder en overzichtelijk. Ze bieden consult om de juiste plannen te maken, gedegen advies te bieden en plannen om te zetten in functionele en converterende designs. De technische ontwikkeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd development team dat kwaliteit levert. Tenslotte bieden ze 24/7 ondersteuning.

Stevige cultuur als basis van alles
Bij Guapa zijn ze ervan overtuigt dat het werken vanuit een stevige bedrijfscultuur het grootste bezit is. Het uitdenken en borgen van deze cultuur is dan ook een belangrijk onderdeel geweest van het proces richting de nieuwe strategie. Door de cultuur te verweven in de nieuwe website kunnen zij zich beter presenteren richting “nieuwe” klanten, collega’s en partners omdat ze zelf goed weten waar ze voor staan.

 

Mathijs Kok
Mathijs heeft diverse bedrijven opgericht en is aandeelhouder geweest bij meerdere bedrijven in de digitale dienstverlening. Op dit moment is Mathijs bezig met het bouwen aan zijn personal brand. Daarom heeft hij de podcast @AskMathijs in het leven geroepen en deelt hij nu samen met een grote diversiteit aan gasten zijn kennis op het gebied van e-commerce, ondernemerschap, bedrijfscultuur en onze voortdurende zoektocht naar succes.
Mathijs Kok
Mathijs Kok
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +